Hatay'da Hava Durumu: Parçalı Bulutlu ve Sıcak Günler Bekleniyor Hatay'da Hava Durumu: Parçalı Bulutlu ve Sıcak Günler Bekleniyor

Türkiye’nin dört bir yanındaki belediye başkanlarının hizmet, yönetim ve projelerindeki başarı değerlendirmeleri amacıyla her yıl düzenlenen ödül töreninde, Başkan Amaç, yedi aylık kısa sürede sosyal belediyeciliğin yanısıra, kültürel ve sportif faaliyetlerden altyapıya, sağlık ve eğitim gibi birçok alanda yapmış olduğu başarılı çalışmalarıyla öne çıktı.
Ankara’da düzenlenen törende, ‘Belediyecilik, insan hayatını kolaylaştırma sanatıdır’ anlayışı ile gerçekleştirdiği çalışmalarından da bahsedilen Dr. Amaç, ödülünü 6 şubat depreminde hayatını kaybeden vatandaşlara adadı.
Ödül töreninde konuşan Başkan Amaç, Dörtyol için en iyisini yapma kararlılığıyla çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Bu ödülü, öncelikle bize oylarıyla hizmet etme fırsatı veren Dörtyol ailemize; Hatay’daki diğer 14 ilçe belediye başkanımız adına, yaşadığımız asrın felaketi olan Hatay depremi ve COVID-19 nedeniyle hayatını kaybedenler ile tüm sağlık çalışanları da dahil olmak üzere Hataylı tüm hemşehrilerimiz adına alıyorum. Dörtyol için yaptığımız çalışmalarda halkımızın desteği en büyük motivasyon kaynağımızdır. Birlikte daha güzel yarınlara…” dedi.
 

Muhabir: Hatice Katırcıoğlu