Yol Açık Yola Çık derneği üyeleri gerçekleştirdikleri ziyaretlerde ilk olarak Hatay Baro başkanlığına gitti.

Savunma sanayinin yarınları için gençlerimize odaklanacağız Savunma sanayinin yarınları için gençlerimize odaklanacağız

Baro başkanı H.Cihat Açıkalın ziyareti “Yol açık yola çık Derneği yönetimi baromuza ziyarette bulundu” şeklinde paylaşırken, ziyaret duraklarından Samandağ Belediyesi paylaşımı ise daha kapsamlı oldu.

Samandağ belediyesi ziyaretle ilgili şu paylaşımı yaptı:

“Hatay Psikologlar Derneği ve Yola Çık Yol Açık (YAYA) Derneği’nin Yönetim Kurulu ve beraberindeki heyet Belediye Başkanımız Av. Refik Eryılmaz’ı ziyaret ettiler.

Başta Hatay Psikologlar Derneği Başkanı Gülşen Filazoğlu Çokluk ve Yola Çık Yol Açık İletişim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve iş insanı Sevdil Yıldırım yaptıkları ziyarette, depremin ilk günlerinden beri sahada aktif rol alan Hatay Psikologlar Derneği’nin kurduğu ve YAYA Derneği’nin desteklediği Samandağ halkına ücretsiz psiko sosyal destek ve yardım hizmeti sunan “Hatay Psikologlar Derneği Samandağ Travma-Terapi Merkezi” faaliyetleri hakkında Belediye Başkanımız Av. Refik Eryılmaz’a bilgi verdiler. Ayrıca, ziyaret esnasında yaşanan deprem felaketi sonrasında yapılmış olan çalışmalar ve yeni projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldular. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz.” Hatice Katırcıoğlu

Editör: Haber Merkezi