Turkcell Genel Müdürü Koç, GSMA Yönetim Kurulu'na seçildi Turkcell Genel Müdürü Koç, GSMA Yönetim Kurulu'na seçildi

Ticaret Bakanlığı’nın destekleri ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin katkılarıyla hayata geçirilen, Türk Sanayisini, tacirini ve Türk ürünlerini yurtdışı pazarına taşımak için atılan ilk adım olan "ABD-CHICAGO Türkiye Ticaret Merkezi" Tanıtım Toplantısı, TOBB Ticaret Merkezleri A.Ş. Genel Müdürü Noyan Ciritoğlu sunumlarıyla gerçekleştirildi.

Toplantıya Antakya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Celal Mursaloğlu ile Meclis Başkanı Veliş Bahadırlı, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ve Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak katıldı.

ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu, toplantıda yaptığı konuşmada “Türkiye’den sanayici ve tacirlere ABD’den şirket kurulmasından satış sonrası hizmetlere kadar her alanda “tek durak ofis” prensibiyle yardımcı olması amaçlanan TTM, TOBB tarafından yurtdışında açılan ilk “Türkiye Ticaret Merkezi” olma özelliğini taşımakta olup Türk Sanayicisi ve tacirinin ürünlerini ABD Pazarına taşımak ve orada kalıcı olmasını sağlamak üzere hayata geçirilmiştir. Bu Proje ile ABD’ye ihracat yapmak isteyen tüm şirketlerinin markalaşarak katma değer, yerli üretim, tasarım, inovasyon ve küresel değer zincirleri ile entegrasyonu geliştirerek işlerinin kolaylaştırılması amaçlanmaktadır. Türk firmalarına yurt dışında fiziken var olma, yurt dışında depolama, lojistik, tanıtım ve pazarlama bakımından çok önemli ve değerli imkânlar sunan; ülkemiz ve ilimiz iş insanı, sanayicisi ve tacirin ürünlerinin ABD pazarına taşıması ve orada sürdürülebilirliğini sağlaması adına hayata geçirilmiş olan Şikago Türk Ticaret Merkezi hayırlı olmasını diler, Ticaret Bakanımız Sn.Mehmet Muş, TOBB Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere, bugün buraya gelen TOBB Ticaret Merkezleri Genel Müdürü Noyan Ciritoğlu’na ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Editör: Haber Merkezi