Sinemalarda Bu Hafta Ne Var? Sinemalarda Bu Hafta Ne Var?

Antakya ilçesinde bulunan Nedime Keser Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı içerisinde kursiyerler tarafından hazırlanan eserlerin yer aldığı yılsonu sergisi düzenlendi.

Antakya Büyükdalyan Mahallesi’nde bulunan Konya KOMEK Meslek Edindirme Merkezi’nde gerçekleşen program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Program, Halk Eğitim Müdürü Mehmet Keskin’in açılış konuşması ile devam etti. Açılışa Hatay Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş, Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

KESKİN: ÖRGÜN EĞİTİM DIŞINDAKİ TÜM BİREYLERE HİZMET VERMEKTEYİZ

Antakya Nedime Keser Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Keskin yaptıkları hizmetleri anlattı. Keskin, “Antakya Nedime KESER Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzün 3 – 9 Haziran Hayat Boyu Öğrenme Haftası sebebiyle düzenlemiş olduğu 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı dönem sonu sergisi programımıza hoşgeldiniz. Hayat boyu Eğitim eskiden örgün eğitim dışına çıkmış bireylere verilen eğitim olarak tanımlanmış olsa da; günümüzde asgari 3 yaştan başlayarak üst yaş sınırı olmaksızın örgün eğitimde olan veya örgün eğitim dışına çıkmış tüm bireylerimize hizmet vermekteyiz. Antakya Nedime KESER Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında 261 kurs açtık. 4122 vatandaşımıza ulaştık. İş Birliği ile açılan kurs sayımız 43’tür. Erkek kursiyer sayımız 1181, kadın kursiyer sayımız 2941, yabancı uyruklu kursiyer sayımız 121’dir. Kurdele kesimi sonrasında el emeği göz nuru birbirinden değerli ve güzel ürünleri kurs öğretmenlerimizin anlatımı ile gezme fırsatı bulacağız” ifadelerini kullandı.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından programa katılım gösteren il protokolü tarafından sergi gezildi.

Editör: Haber Merkezi