Antakya Belediyesi Başkanlık koltuğuna açık ara farkla oturan inşaat mühendisi İbrahim Naci Yapar, seçim sonuçlarıyla birlikte yaptığı kısa açıklamada, Antakyalıları mahcup etmeyeceğini ve Antakya’yı yeniden imar etme yolunda ciddi bir mücadele içinde olacağını söyledi.

Başkan Yapar’dan Spora Destek Başkan Yapar’dan Spora Destek

Kendisine oy veren vermeyen herkese teşekkür ettiğini söyleyen İbrahim Naci Yapar, “Antakya’da birçok kültür ve birçok görüş, düşünce birlikte yaşar. Bizim kardeşliğimiz her şeyin üstündedir. Bu her zaman böyleydi ve böyle kalacak. Eşit hizmet için hassas bir yol izleyeceğiz. Hizmetimizi öncelik sırasına göre Antakya’nın tüm mahallelerine yayacağız” dedi.

Antakyalıların büyük teveccüh gösterdikleri İbrahim Naci Yapar, “Antakyalılar bize güvendi ve bize oylarını verdiler. Bizlerde Antakyalılara layık olmak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Hiç kimse karamsarlığa kapılmasın. Antakya’yı yeniden ayağa kaldırmak için var gücümüzle çalışarak Antakya’yı hak ettiği yere taşıyacağız” dedi.

Cumhur İttifakı oluşumunda ipi göğüsleyen Antakya Belediye Başkan’ı İbrahim Naci Yapar bilindiği üzere Antakya halkının teveccühü ile oyların % 54, 78’ini alarak Antakya Belediye Başkanı seçildi. Antakyalılardan aldığı 47 bin 224 oy oranı ile İbrahim Naci Yapar ilk sırada yer aldı. Peşinden Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Hüseyin Aksoy %36,03, İyi Parti adayı Ferhat Küçükler %2,49 takip etmişti. Kenan Cengiz

Editör: Haber Merkezi