Hatay dahil 23 ilde düzenlenen “SİBERAĞ-3” operasyonlarında haklarında farklı süreli hapis cezalarından aranma kaydı bulunan 68 şüpheli yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın ayrıntılarını verdiği siber operasyonda gözaltına alınan şüphelilerin ‘Nitelikli Dolandırıcılık, Nitelikli Hırsızlık, Çevrimiçi Çocuk Müstehcenliği ve Tacizi, Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanuna Muhalefet (7258 sayılı)” suçlarından arandığı belirtildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlükleri Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüklerince yapılan operasyonda 0-5 yıl arası kesinleşmiş hapis cezası bulunan 55 şüphelinin Hatay ile birlikte 21 ilde, 5-10 yıl arası kesinleşmiş hapis cezası bulunan 9 şüpheli Mersin, İzmir, Antalya, Çorum, Ankara ve Aydın’da, 10 yıl ve üzeri kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 şüpheli İzmir, Konya ve Batman’da yakalandığı belirtildi.

Denizciler Mahallesinde Yollar Yenileniyor Denizciler Mahallesinde Yollar Yenileniyor

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Kara Vatan’da olduğu gibi Siber Vatan’da da 7 gün 24 saat suç ve suçlularla mücadelelerinin kararlılıkla devam edeceğinin altını çizdi. Kenan Cengiz

Editör: Haber Merkezi