İskenderunspor, Hazırlıklarına Hız Kesmeden Devam Ediyor İskenderunspor, Hazırlıklarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

İskenderun Spor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, transfer çalışmaları hakkında açıklama yaptı.

İskenderun Spor Kulüp Başkanı Hakan Bolat açıklamasında; “Değerli taraftarlarımız giden oyuncularımız yerine transferleri gerçekleştirmeye başladık şu ana kadar 3 oyuncu ile anlaştık.

diğer eksik bölgeler içinde 2 tane oyuncu ile prensip anlaşmasına vardık, kendi kulüplerinden ayrılmasını bekliyoruz. Benim şu anda başkanlığı bırakma gibi bir düşüncem yok, bunu dile getirenleri şaşkınlıkla okuyorum. Enes İle Süleyman Iğdır olmasaydı da başka kulübe gideceklerdi. 3 ay sonra sözleşmeleri bitecekti. Alacakları parayı bıraktılar gitmesine izin verdim. Kulübün menfaatini düşünmek zorundaydım. aynı sarıyer ve düzce maçında olduğu gibi çok koşan, çok pres yapan toplu hücum ve defans yapan bir takım kurmaya çalışıyoruz. Kaldı ki 34 golle grubun en çok gol atan ikinci takımıyız bu durumda sorun yok ama fazla gol yeme hastalığımızdan kurtulmak istiyoruz. Sadece bu durumlar için ve geleceğimiz için radikal kararlar almak zorunda kaldık. hedefimiz ligi en iyi yerde bitirip play oflardan 1lige çıkmak bunu oyuncular ve teknik ekiple paylaştım . bunu inşallah başarıp bu ligin sadece pahalı oyuncularla değil, bir kulübün marka değeriyle olacağını tüm türkiye ye göstereceğiz .

tabi ki stadın yetişmemesinden dolayı gardım düştü, ama asla bildiğimiz ve çıktığımız yolda vazgeçmeyeceğiz. Bizim için vakit artık ayağa kalkma vaktidir. Son gücüme kadar kara kışın karşısında güneşi doğurmanın mücadelesini vereceğim.” bu vesileyle hepinizin yeni yılını kutlar 2024 yılının hepinize sağlık ve mutluluk getirmesini dilerim” dedi. Doğanay Yiğitoğlu

Editör: Haber Merkezi