Samandağ Belediyesi ekipleri vatandaşların taleplerini en kısa sürede karşılamak amacıyla ilçe genelinde yol genişletme, zemin düzenleme, duvar örme, kaldırım yapım, onarım ve parke kaplama çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar.

İlçe genelinde canla başla çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz’ın yakın takibi doğrultusunda devam eden çalışmalar kapsamında kararlılıkla hizmet üretmeye devam ediyor.

Musa Ağacı’nın Gölgesinde Hatay Lezzetleri Musa Ağacı’nın Gölgesinde Hatay Lezzetleri

Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak; Atatürk Mahallesi Emir Sokak ve Tekebaşı Mahallesi’nde mazgal yapım çalışmaları. Cemal Gürsel Mahallesi’nde temizlik, tesviye ve zemin düzenleme çalışmaları. Yeni Mahalle’de yol dolgu ve tesviye çalışmaları. Atatürk Mahallesi Sıdıka Bedia Kara İlkokulu yanı ve Çiğdede Mahallesi Şirin Sokak’ta parke onarım çalışmaları. Kuşalanı Mahallesi’nde yol temizlik ve düzenleme çalışmaları gerçekleştirdiler.

Samandağ Belediyesinden yapılan açıklamada, ilçe genelinde çalışmaların aralıksız sürdürüleceği ifade edildi. Nebihe Mazmanoğlu

Editör: Haber Merkezi