Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Hatay ilçe örgütlerinde kongre süreci, Arsuz’da gerçekleşen 4. Olağan kongreyle tamamlandı. Gökmeydan Ferhat Meryem Çolakoğlu Taziye ve Kültür Evi’nde Gökhan Ünlü, Tahir Yetkin ve Necdet Kıyılı olmak üzere üç adayla gidilen kongrede, CHP Arsuz İlçe Başkanlığı’na Necdet Kıyılı getirildi. Kongrede, daha önceki yıllarda da ilçe yöneticiliği yapan Necdet Kıyılı 137, Gökhan Ünlü 94, Tahir Yetkin ise 57 oy aldı.

“Muhtarlıkların Giderleri İçişleri Bakanlığınca Karşılanacak” “Muhtarlıkların Giderleri İçişleri Bakanlığınca Karşılanacak”

CHP Hatay Milletvekilleri Servet Mullaoğlu ve Nermin Yıldırım Kara, Hatay İl Başkanı Hakan Tiryaki, geçmiş dönem milletvekilleri, belediye başkanları ve partililerin katıldığı kongrenin divan başkanlığını Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Nihat Matkap üstlendi.

Kongre sonrası başkanlığa seçilen Necdet Kıyılı ile diğer adayları tebrik eden Hatay İl Başkanı Tiryaki, “Arsuz Kongresi ile beraber 15 ilçemizin kongrelerini tamamlamış olduk. Tüm adaylarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Yeni İlçe Başkanımız Necdet Kıyılı ve yönetimine başarılar diliyorum. Kazanan Arsuz oldu” dedi.

Necdet Kıyılı başkanlığındaki yeni yönetim şu isimlerden oluştu; Koray Deveci, Ahmet Tatlı, Narçın Gezgin, Münah Gökpınar, Yunis Güllü, Mustafa Güzel, Oya Karataş, Taner Kırılmış, Naif Koç, İsa Turan, Pervin Horoz Tümkaya, Sibel Uslu, Alev Uysal, Kemal Ender Yangın, Nihat Yumuşak, İrem Zorlu. Haber Bülteni

Editör: Haber Merkezi