CHP’nin başlattığı Eğitim maratonu yarın Defne’de devam edeceği belirtildi.

Defne Belediyesi'nden Kadınlara Ücretsiz Yüzme Etkinliği Defne Belediyesi'nden Kadınlara Ücretsiz Yüzme Etkinliği

CHP Hatay İl Başkanı Hakan Tiryaki’nin yaptığı açıklamada, “Eğitim Maratonumuz tüm hızıyla devam ediyor” vurgusunu yaparken, 6 Ağustos Salı günü (Yarın) saat 20.00’de Defne Uğur Mumcu Meydanı’nda gerçekleştirecekleri Eğitim Buluşmasına tüm Hataylı vatandaşları ve eğitime dair söyleyecek sözü olan herkesi beklediklerini ifade etti.
Başkan Hakan Tiryaki, Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Suat Özçağdaş’ın katılımıyla gerçekleştirilecek buluşma öncesinde, sabah 10-12 saatleri arasında Harbiye Boğaziçi’nde kahvaltı ile başlayacağını belirtti.
Başkan Tiryaki programa göre, saat 14.00 te Mustafa Kemal Üniversitesi, Hatay İl Başkanlığı ve Eğitim İş’i ziyaretinin ardından Suat Özçağdaş’ın saat 16.30 da Selim Nevzat Şahin Anadolu Lisesi karşısında Basın açıklamasını yaptığını dile getirdi.
Başkan Tiryaki, Basın açıklamasının ardından, Eğitim Sen’in ziyareti ve sonrasında saat 20.00 de Uğur Mumcu meydanında Halk toplantısı, açık forum şeklinde devem edeceğini açıklamasında yer verdi. Hatice Katırcıoğlu

Editör: Haber Merkezi