CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, İskenderun ilçesine bağlı Numune Mahallesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Kara, 6 Şubat’tan sonra ortaya çıkan zor koşulların, yerel halkla daha yakın ilişkiler kurmalarına vesile olduğunu belirtti. Kara, bu bağları güçlendirmek ve desteklemek amacıyla düzenledikleri aile toplantılarında, doğrudan vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinlediklerini ifade etti.

Numune Mahallesi’nde gerçekleşen ziyarette, Kara’nın yanı sıra mahalle muhtarı Ethem Ayseki, İskenderun İlçe Başkanı Hüseyin Derin ve İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu da hazır bulundu. Ziyaret sırasında Zorlu ailesini misafir eden heyet, çeşitli sorunlar üzerine çözüm önerileri ve fikirlerini paylaştı.

Açık Hava Sinema Günleri Açık Hava Sinema Günleri

Ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Kara, şu ifadelere yer verdi:

“6 Şubat’tan sonra, ortaya çıkan zor koşullar, yurttaşlarımızla daha yakın bağlar kurmamıza vesile oldu. Biz de bu bağları perçinlemek ve takviye etmek için, sık sık ailelerle toplantılar düzenliyoruz; sorunlarını ve taleplerini doğrudan dinliyoruz.

İskenderun’a bağlı Numune Mahallesi’nde, mahalle muhtarımız Ethem Ayseki, İskenderun İlçe Başkanımız Hüseyin Derin ve İskenderun Belediye Başkan Adayımız Mehmet Duduoğlu’yla birlikte Zorlu ailesine konuk olduk. Çeşitli sorunlar üzerine çözüm önerilerimizi, fikirlerimizi paylaştık. Emeği geçen herkese, başta Zorlu ailesi ve muhtarımız olmak üzere çok teşekkür ediyoruz.

31 Mart’tan itibaren İskenderun, yurttaşlarımız ve kadrolarımız arasında, daha yakın bir diyalog kanalının açıldığını görecek. Toplumcu belediyecilik gereğince, kapılarımız her yerde ve her zaman, halkımıza açık olacak.” Doğanay Yiğitoğlu

Editör: Haber Merkezi