Cumhuriyet Halk partisi Defne ve Samandağ ilçelerinde gerçekleştirdiği mitinglerle adeta gövde gösterisi yaptı.

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır’ın katılımıyla gerçekleştirilen mitinglere halkın katılımının oldukça yoğun olduğu gözlendi.

Mitingde CHP heyetinin yaptığı konuşmalar şu şekilde oldu:

CHP GRUP BAŞKANVEKİLİ ALİ MAHİR BAŞARIR;

“Bu seçim konusu Hatay’ın yalnız bırakılmasıdır. Hatay’ı yalnız bırakanlar, oylarla tehdit edenler, oy verene hizmet oy vermeyene hizmet yok diyenleri kınıyorum. Artık Hatay sadece belediye başkanının değil, hepimizin şahsi meselesidir. Hatay’ı çok seviyoruz. Yeniden inşa edilmiş çocuklarımıza umut olmuş bu kadim şehri el birliği ile ayağı kaldıracağız.” dedi.

HBB BAŞKANI DOÇ. DR. LÜTFÜ SAVAŞ;

“Biz herkese eşit hizmet etmek ve birleştirici güç olmak için bu zamana kadar hizmetler gerçekleştirdik. Biz Hatay’ın yatırım ve gelecek şemasını çizdik. Hatay’ın bahçeleri çiçek açmaya devam edecek. Verdiğimiz sözleri yerine getirmenin huzuru ve mutluluğu ile yanınızdayım. Bundan sonraki yapacağımız hizmetler ve projeler ile İskenderun hak ettiği yerlere gelecek” dedi.

CHP HATAY İL BAŞKANI HAKAN TİRYAKİ;

“Grup Başkanvekilimiz Sn. Ali Mahir Başarır, Hatay İl Başkanımız Sn. Hakan Tiryaki, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Lütfü Savaş, Milletvekilimiz Sn. Nermin Yıldırım Kara, Defne İlçe Başkanımız Sn. Ozan Öfkeli, Defne Belediye Başkan adayımız Sn. Halil İbrahim Özgün ile beraber açık hava mitingimiz ’de bir araya geldik. Hatay Bizim Canımız.”

CHP DEFNE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HALİL İBRAHİM ÖZGÜN;

“Güzeller güzeli kentimiz Defne’mizde Grup Başkanvekilimiz Ali Mahir Başarır’ın katılımıyla yoldaşlarımızla buluştuk. Partimizin desteği ve halkımızın teveccühü ile güzel yarınlara uyanacağız.

İhtişamlı buluşmamıza katılan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Lütfü Savaş, Milletvekilimiz Sayın Nermin Yıldırım Kara, geçmiş dönem Milletvekilimiz Sayın İsmet Tokdemir, CHP İl Başkanımız Hakan Tiryaki, Defne İlçe Başkanımız Sayın Ozan Öfkeli ve parti yöneticilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

CHP HATAY MİLLETVEKİLİ SERVET MULLAOĞLU;

“Grup Başkan Vekilimiz Ali Mahir Başarır. Samandağ Belediye Başkan Adayımız Süleyman Bedir Abacı ve ilçe örgütümüz ile birlikte Tekebaşı Mahallemizde halkımızla birlikteyiz.

Halkımızın beklentilerini karşılamak, depremde yara alan Samandağ'ımızı güzel günlere taşımak için çok çalışacağız. Adayımız Süleyman Bedir Abacı'ya güvenimiz tamdır.”

CHP HATAY MİLLETVEKİLİ NERMİN YILDIRIM KARA;

CHP 101 Yaşında CHP 101 Yaşında

“Samandağ Tekebaşı mahallesindeyiz. CHP Grup Başkanvekilimiz Sn. Ali Mahir Başarır, İl Başkanımız Sn. Hakan Tiryaki, Hatay Milletvekilimiz Sn. Servet Mullaoğlu, bir önceki dönem milletvekilimiz Sn. Serkan Topal, CHP Samandağ İlçe Başkanımız Nadir Kimyon, CHP Samandağ Belediye Başkan Adayımız Sn. Süleyman Bedir Abacı ve Meclis Üyesi Adaylarımız ile birlikte Samandağ Tekebaşı mahallesi sakinleriyle bir araya geldik. Gün boyunca karşılaştığımız heyecan ve birlik duygusu, bizleri Tekebaşı'nda da yalnız bırakmadı. Cumhuriyet Halk Partisi gücünü, sadece yurttaşlarımızın bu samimi duygularından alıyor. 31 Mart'ta Hatay'ın tüm ilçelerinde ve Büyükşehir'de bu duyguyla iş başına geleceğiz.”

CHP SAMANDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SEMİR BEDİR ABACI;

“Çocukların sevgisi, gençlerin coşkusu, anaların duasıyla geliyoruz! Bugün bizleri bağrınıza bastınız, güzellikler hep sizinle olsun, umudunuz hiç tükenmesin Tekebaşı! Sizleri seviyorum🫶🏻 Grup Başkanvekilimiz Sayın Ali Mahir Başarır, İl Başkanımız Sayın Hakan Tiryaki, Milletvekillerimiz Sayın Nermin Yıldırım Kara, Sayın Servet Mullaoğlu, Önceki Dönem Milletvekilimiz Sayın Serkan Topal, il ve ilçe yöneticilerimizle, meclis üyesi adaylarımız, muhtarlarımız ve muhtar adaylarımızla beraber Tekebaşı mahallemizin coşkusuna ortak olduk.” Dedi. Zeynep Yüksek

Editör: Haber Merkezi