CHP Defne Belediye Başkan Aday Adayı Nihat Mazmanoğlu, “Defnemiz için yeni ve güçlü bir yolculuğa başlıyoruz. Baba ocağımız partimizde yerel yönetimler tecrübemizle önemli çalışmalara imzamızı atacağız.” Dedi.

GÜÇLÜ VE DAYANIKLI PROJELER ÜRETECEĞİZ

Mazmanoğlu yaptığı açıklamasında; “Kentimizin sahip olduğu kültürel değerlerini dünyaya tanıtmak, ekonomik kalkınma sağlanması açısından başarılı projeler üretmek bizim en önemli vazifelerimizdendir. Fakat öncesinde deprem sonrası yaralarımızı sarmamız gerekiyor. Yeniden defnemizi inşa etmeliyiz. Bunu yaparken kalıcı ve güçlü yapılar ile afetlere dayanıklı binalar yapmalıyız. Denetimler gerçekleştirmeliyiz.” İfadelerini kullandı.

UMUT BAŞARININ EN BÜYÜK GÜCÜ OLACAK

2025’in Kasım Ayında Erken Seçim Mi Olacak? 2025’in Kasım Ayında Erken Seçim Mi Olacak?

insana dokunan, sorun çözmeye odaklı, üreterek mutlu olan, sosyal donatılarıyla, ekonomik alt yapısıyla, kültür ve sanatı önceleyen çağdaş Defne’yi hep beraber oluşturabileceklerine dair inancının tam olduğunu vurgulayan Mazmanoğlu, “Sosyal Demokrat anlayışın tüm imkânlarından faydalanmayı hak eden Defnemizde şefkat, sevgi, iyilik, merhamet, güven, adalet, umut ve kadın eli öne çıkacak. Umut başarının en büyük gücü olacak. Güven duygusu bu yolu aydınlatacak.” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi