CHP Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu, 6 Şubat tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yaralarını sarmaya çalışan Hataylıların PTT ve Kamu Bankalarının yetersizliği nedeniyle depremzede halkımız uzun kuyruklarda saatlerce işlem sırası beklemek zorunda kaldığını belirtti.

Türkiye'nin obruk tehlike ve risk haritası güncelleniyor Türkiye'nin obruk tehlike ve risk haritası güncelleniyor

CHP Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu, 6 Şubat tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yaralarını sarmaya çalışan Hataylıların PTT ve Kamu Bankalarının yetersizliği nedeniyle depremzede halkımız uzun kuyruklarda saatlerce işlem sırası beklemek zorunda kaldığını belirtti. nüfusun yoğun olduğu bölgelerde şube sayısı artırılmalı ya da mobil şubeler kurularak vatandaşların çektiği sıkıntılar giderilmeli diyen CHP Hatay Milletvekili Mullaoğlu, yaptığı açıklamada “Hatay'da PTT ve Kamu Bankalarının yetersizliği nedeniyle depremzede halkımız uzun kuyruklarda saatlerce işlem sırası beklemek zorunda kalıyor.

Defne, Samandağ ve Antakya ilçelerimizde, nüfusun yoğun olduğu bölgelerde şube sayısı acilen artırılmalı ya da mobil şubeler kurularak vatandaşlarımızın çektiği sıkıntılar giderilmelidir. Yaşlı ve engelli insanlarımıza kuyruklarda eziyet çektirmek ne insani ne de vicdanidir.” Dedi. Hatice Katırcıoğlu

Editör: Haber Merkezi