İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Polisleri’nin “En iyi narkotik polisi anne” vurgusuyla gerçekleştirdiği “Uyuşturucu ile Mücadele Aplikasyonu(UYUMA)” hakkında bilgilendirme çalışmalarının bugünkü durağı İskenderun Halk Eğitim Merkezi oldu.

Devlet Kurumları ve halkla birlikte yürütülen çalışmada, ekipler, uyuşturucu ile mücadele kapsamında dağıttıkları el broşürleri ile “Hiçbir aile uyuşturucu bağımlılığını çocuğuna yakıştırmaz” diyerek vatandaşların narkotik suçlarla mücadeleye desteğinin önemine dikkat çekti.

Halk Eğitim Müdürü Mehmet Akça’nın da hazır bulunduğu ziyaret kapsamında; resim kursu öğretmeni Fadıma Korkmaz Eren ile kursiyer öğrenciler, el emeği ‘En iyi narkotik polisi anne’ temasını anlatan yağlı boya tablosunu Narkotik Şube ekiplerine armağan etti.

Bu anlamlı buluşmanın kahramanı Narkotik Şube biriminde görevli Narkotik Köpeği Arven ise İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Akça ve kursiyerlerin ilgi odağı oldu.

Üzerinden 74 yıl geçti Üzerinden 74 yıl geçti

‘Uyuşturucu madde ve Madde bağımlılığı nedir? Uyuşturucuya başlama nedenleri, bağımlılık döngüsü bağımlı olunmadan kullanımının fark edilmesi ve erken müdahale de neler yapılır?’ konu başlıklarının ele alındığı el broşürünü kursiyerlere dağıtan ekipler, narkotik suçlarla mücadelede “En iyi narkotik polis anne” dir’ dedi. Hatice Katırcıoğlu

Editör: Haber Merkezi