CHP Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu Konteyner Çarşılardaki elektrik kesintilerine sert tepki gösterdi. Hatay’da konteyner çarşılarda ekmeğini büyük zorluklarla kazanmaya çalışan esnafın ve akademik meslek mensuplarının elektriğinin kesilmesi büyük bir vicdansızlık olarak nitelendirildi. CHP Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu, bu duruma sert bir açıklamayla tepki gösterdi.

Mullaoğlu, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Hükümet, bildiğiniz gibi, deprem sonrası esnaflarımız hayata tutunsun, işlerini yapsın diye konteyner çarşılar kurdu. Bu konteyner çarşılarda esnaflarımızın suyunu ve elektriğini bağladı. Ancak dün itibariyle hiçbir neden yokken ve hiçbir tebligat gönderilmeden esnaflarımızın dükkanlarının elektrikleri kesildi. Birçok esnafımız gıda işiyle uğraşıyor ve gıdaları bozulma noktasına geldi. Mali müşavirlerimiz ve avukatlarımız işlerini yapamaz hale geldi.

Bu Oyun Parkı Depremzede Çocuklara Ücretsiz Bu Oyun Parkı Depremzede Çocuklara Ücretsiz

Buradan hükümete çağrımızdır: Ne olur artık iş yapıyor gibi gözükmekten vazgeçin. Ya işinizi adam gibi yapın ya da hiç yapmayın daha makbul! Esnafın elektriğini kesmek hangi vicdana sığar? Lütfen işinizi derhal yapın, elektriği bağlayın ya da istifa edin!” Mahmut Sivri

Editör: Haber Merkezi