Astrolog Pelin Beyazkaya Eylül ayında burçları bekleyen olayları yorumladı

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar.

İş hayatınızın aktif olacağı, yoğun çalışacağınız ancak karşılığını alacağınız bir Eylül ayı sizleri bekliyor sevgili Koçlar. 3 Eylül’de Başak burcunda gerçekleşecek olan yeni ay dönemi, kariyeriniz ile ilgili değişim ve yenilikleri beraberinde getirebilir. Bu dönemde iş hayatınız ile ilgili kararlarınızı yönlendirmelerin etkisinde kalmadan, sakin ve dikkatli inceleyerek almanızda yarar var. Sağlık kontrollerinizi yaptırmak, sağlıklı yaşam için günlük hayatınızda değişiklikler yapmak için uygun bir dönem.. 18 Eylül’de Balık burcunda gerçekleşecek olan parçalı ay tutulması döneminde, risk almadan yanıltıcı etkilere karşı dikkatli olmanızda yarar var. Yine bu dönemde geçmişte yaşadığınız olayların gerçek nedenlerini görebilirsiniz. İlişkilerde ayıklama zamanı, dengeyi bulmak için düzenlemeler yapmanız gerekebilir.

Güzel bir Eylül ayı dileğiyle…

Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar.

Aşk hayatınızın hareketleneceği, eğitim hayatınız ile ilgili planlamalar yapacağınız bir Eylül ayı sizleri bekliyor sevgili Boğalar. 3 Eylül'de  Başak burcunda gerçekleşecek olan yeni ay döneminde yeni biriyle tanışabilir ya da mevcut beraberliğinizi ileri adıma taşıyabilirsiniz. Maddi konularda yanıltıcı etkilere karşı dikkatli davranmanızda yarar var.. 18 Eylül'de Balık burcunda gerçekleşecek olan parçalı ay tutulması döneminde, sosyal hayatınız hareketleneceğinden yeni ortamlara katılabilir, yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Aynı zamanda bu dönemde yakın çevrenize destek olmak isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınız artacak, hobilerinize ve hayatın keyifli yönlerine zaman ayıracaksınız.

Güzel bir Eylül ayı dileğiyle…

İkizler

Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar.

İş hayatınız ile ilgili düzenlemeler yapacağınız, yaşam alanınız ve aile hayatınız ile ilgili değişimlerin gündemde olduğu Eylül ayı sizleri bekliyor sevgili İkizler burçları. 3 Eylül'de Başak burcunda gerçekleşecek olan yeni ay döneminde, maddi konularınız önem kazanacak. Taşınma, tadilat gibi planlarınız varsa bu dönem devreye alabilirsiniz ancak harcamalarınızın bütçenize uygun olmasına dikkat etmelisiniz. Aileniz ile iletişiminiz artacak.. 18 Eylül'de Balık burcunda gerçekleşecek olan parçalı ay tutulması döneminde, iş hayatınızda yaşadığınız sorunlar çözümlenebilir, bir aydınlanma yaşayabilirsiniz. Kariyeriniz ile ilgili yeni adımlar ve yeni başlangıçlar sözkonusu.

Güzel bir Eylül ayı dileğiyle…

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar.

İletişiminizin arttığı, maddi konulara ve eğitim hayatınıza odaklanacağınız Eylül ayı sizleri bekliyor sevgili Yengeçler. 3 Eylül'de  Başak burcunda gerçekleşecek olan yeni ay döneminde, planlarınız ile ilgili harekete geçmek isteyeceksiniz. Girişimleriniz ve ticari işleriniz  ile ilgili uygun bir dönemdesiniz. Yurtdışı ile ilgili işlerinizde yanıltıcı etkilere karşı dikkatli olmanızda yarar var. Bu dönemde yakın çevrenizle ilişkilerinizde alıngan davranabilirsiniz.. 18 Eylül'de Balık burcunda gerçekleşecek olan parçalı ay tutulması döneminde, kısa seyahatler gündeminizde olabilir. Hukuksal konular ve eğitim ile ilgili belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Aileniz ve yakın çevreniz ve kardeşleriniz ile daha fazla zaman geçirebilirsiniz.

Güzel bir Eylül ayı dileğiyle…

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar.

Maddi konularda yeni kararlar alacağınız Eylül ayı sizleri bekliyor sevgili Aslanlar. 3 Eylül'de Başak burcunda gerçekleşecek olan yeni ay döneminde, bütçenizi düzenlemek ve gelirlerinizi artırmak adına yapacağınız düzenlemeler için uygun bir dönem. Riskli girişimlerden kaçınmanız ve alacağınız teklifleri dikkatli incelemeniz sizi yanıltıcı etkilere karşı koruyacaktır.. 18 Eylül'de Balık burcunda gerçekleşecek olan parçalı ay tutulması döneminde,  eğitim ve seyahatleriniz ile ilgili aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Yurtdışı konuları, vize pasaport beklentileri sorun ve aksaklık gösterebilir. Özellikle resmi konularda daha dikkatli davranmanız yerinde olur. Sosyal çevreniz ile iletişiminiz artacağı bir dönem sizi bekliyor.

Güzel bir Eylül ayı dileğiyle…

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar.

Kişisel hedeflerinize odaklanacağınız, kendinize daha fazla özen göstereceğiniz ve sosyal hayatınızın hareketleneceği Eylül ayı sizleri bekliyor sevgili Başaklar. 3 Eylül’de burcunuzda gerçekleşecek olan yeni ay dönemi, hayatınızda düzenlemek ve değiştirmek istediğiniz tüm başlangıçları destekliyor. İş hayatınız ile ilgili yanıltıcı etkilere karşı dikkatli davranmanızda yarar var. Sosyal çevrenizle ilişkilerinizde de alıngan davranmamaya özen göstermelisiniz.. 18 Eylül'de Balık burcunda gerçekleşecek olan parçalı ay tutulması döneminde, özel hayatınız ile ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Yeni başlangıçlar ve sonlanmalar bu dönemde sizin için oldukça etkili. Finansal durumunuzu iyileştirmek adına güzel etkiler devrede…

Güzel bir Eylül ayı dileğiyle…

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar.

Yurtdışı ile ilgili işlerin önem kazanacağı, hareketli bir ay sizleri bekliyor sevgili Teraziler. Eylül ayında iletişiminizde ve girişimlerinizde yanıltıcı etkilere karşı dikkatli davranmanızda fayda var. 3 Eylül'de Başak burcunda gerçekleşecek olan yeni ay döneminde, bağışıklığınızı güçlendirmeniz ve sağlığınıza özen göstermenizde fayda var. Yeni ay döneminde hayatınızdaki olaylarla ilgili şartları zorlamamak, gerekirse planlamalar yapıp akışta kalmak sizi hayal kırıklığına uğramaktan koruyacaktır.. 18 Eylül'de Balık burcunda gerçekleşecek olan parçalı ay tutulması dönemi, iş hayatınız ve sağlığınız ile ilgili konulara dikkat çekiyor. Hayatınızda bazı konularda belirsizlikler olabilir. Ayın sonlarında özgüveniniz artacak ve kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Güzel bir Eylül ayı dileğiyle…

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar.

Yeni insanlarla tanışacağınız, sosyal çevrenizin hareketleneceği Eylül ayı sizleri bekliyor sevgili Akrepler. 3 Eylül'de Başak burcunda gerçekleşecek olan yeni ay döneminde, gelirlerinizi arttırmak için harekete geçebilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili işleriniz, eğitim konuları gündeminizde olacak ancak harcamalarınızda abartıya kaçmamanız ve riskli girişimlerden uzak durmanız yerinde olur. Bu dönemde gizli kalmış bazı konuların nedenleri karşınıza  çıkabilir.. 18 Eylül'de Balık burcunda gerçekleşecek olan parçalı ay tutulması döneminde,  özel hayatınızda daha verici ve fedakar davranabilir ve daha alıngan olabilirsiniz. Olaylara olumlu tarafından bakmaya çalışmalısınız. Maddi konularda ve sosyal çevrenizde güzel etkiler altındasınız.

Güzel bir Eylül ayı dileğiyle…

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar.

İş hayatınız ve kariyer planlarınız ile ilgili olumlu etkiler aldığınız Eylül ayı sizleri bekliyor sevgili Yaylar. 3 Eylül'de Başak burcunda gerçekleşecek olan yeni ay döneminde, kariyeriniz ile ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özel hayatınızda  beklentilerinizi  doğru belirlemeniz hayal kırıklığı yaşamanıza engel olacaktır. Kendinizi iyi hissettiğiniz yerlerde olmak isteyeceksiniz.. 18 Eylül'de Balık burcunda gerçekleşecek olan parçalı ay tutulması döneminde,  eviniz ile ilgili tadilat, taşınma gibi konular ile ilgilenebilirsiniz. Aile büyükleriniz (baba faktörü) ilginize ihtiyaç duyabilir. Bu dönemde gelirlerinizde artış olabilir ancak harcamalarınıza da dikkat etmelisiniz.

Güzel bir Eylül ayı dileğiyle…

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar.

Ticari faaliyetler, seyahat ve eğitim ile ilgili konuların aktif olacağı Eylül ayı sizleri bekliyor sevgili Oğlaklar. 3 Eylül'de Başak burcunda gerçekleşecek olan yeni ay döneminde, özel hayatınızda yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz. İş hayatınız ya da eğitim hayatınız ile ilgili bazı belirsizlikler netleşecek. Hukuki konular ile ilgili gelişmeler yaşayabilir, beklediğiniz haberleri alabilirsiniz.. 18 Eylül'de Balık burcunda gerçekleşecek olan parçalı ay tutulması döneminde,  iletişiminiz güçlü olacak. Satış ve pazarlama ile ilgili işlerinizde gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yükseliştesiniz, kariyeriniz ile ilgili olumlu etkiler altındasınız ancak yanıltıcı etkilere karşı dikkat etmeniz yerinde olur.

Güzel bir Eylül ayı dileğiyle…

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar.

Miras, ortak gelirler gibi maddi konuların gündeminizde olacağı Eylül ayında sizleri bekliyor sevgili Kovalar. 3 Eylül'de Başak burcunda gerçekleşecek olan yeni ay döneminde, maddi konularda olumlu etkiler altındasınız. Bütçenize uygun ve risk almadan hareket etmeniz yerinde olur. Günlük yaşamanızın ve sosyal hayatınızın hareketleneceği bu dönemde sağlığınıza gerekli özeni göstermeyi ihmal etmeyin.. 18 Eylül'de Balık burcunda gerçekleşecek olan parçalı ay tutulması döneminde, hayatınızda düzenlemeler yapacağınız etkiler altındasınız. Kısa gezi ve seyahatler gündeminizde olabilir. Maddi konularda yanıltıcı etkilere karşı dikkatli olmanızda yarar var. 

Güzel bir Eylül ayı dileğiyle…

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar.

Kendinizi daha duygusal hissedeceğiniz ve özel hayatınızın ağırlıklı gündeminizde olacağı Eylül ayı sizleri bekliyor sevgili Balıklar. 3 Eylül'de Başak burcunda gerçekleşecek olan yeni ay döneminde, iş hayatınızda yeni anlaşmalar için uygun bir dönemdesiniz ancak yakın çevrenizden beklediğiniz destekleri alamayabilirsiniz.. 18 Eylül’de  burcunuzda gerçekleşecek olan parçalı ay tutulması döneminde, daha hassas alıngan ve duygusal tepkiler verebilirsiniz. Yeni bir ilişkiye başlamak, var olan ilişkinizdeki sorunları çözmek, keyifli zaman geçirmek adına olumlu etkiler altındasınız. Bu dönemde sağlığınıza ve bağışıklık sisteminize özen göstermeyi de ihmal etmeyin.

Güzel bir Eylül ayı dileğiyle…