Otomobil Zeytinlik Alana Uçtu Otomobil Zeytinlik Alana Uçtu

Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı ve festival komitesi üyelerinin katıldığı toplantıda festivalin içeriğine görüş alışverişinde bulunuldu.
Festivalde bir yandan zeytin ve zeytinyağı, bir yandan ilçe mutfağı bir yandan da ilçe kültürünün tanıtılması hedeflenirken, vatandaşlara moral ve motivasyon aşılamanın önemine de vurgu yapıldı.
Eğlenceli ve renkli bir festivale imza atmaya hazırlandıklarını dile getiren Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, “Kaymakamımız Mehmet Sert ve komite üyelerimiz ile birlikte 26-27 Ekim’de gerçekleştirmeyi planladığımız Altınözü 8. Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali’mizin ön hazırlık toplantısını yaptık.
Altınözü’müzün altını olan zeytinini, altın suyu olan zeytinyağını, gastronomisini ve binlerce yıllık birikimle oluşturduğumuz bir arada yaşama kültürünü tanıtacağımız festivalimiz öncesinde hazırlıkları değerlendirdiğimiz toplantımızda temel amacı halkımıza moral ve motivasyon desteği sağlayarak ilçemize değer katmak olarak belirledik.
Her yıl daha da genişleyen festival konseptimizde bu yıl da sürprizler ve yeniliklerle vatandaşlarımızı ağırlamaya hazırlanıyoruz. Bu yıl da eğlenceli ve dopdolu bir program ile karşınızda olacağız” dedi.

Muhabir: Hatice Katırcıoğlu