KAZA, ERZİN’İ YASA BOĞDU

Kaza, Erzin Bahçelievler Mahallesi Şehit Polis Hasan Babacan Caddesi’nde meydana geldi. Yol üzerinde oluşan çukurdan kaçmaya çalışan motosiklet sürücüsü Fevzi Kösehan, karşı yönden gelen 31 YJ 138 plakalı kamyonetle kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle yola savrulan genç sürücü ağır şekilde yaralandı.

Aydınlatma direğine çarpan otomobilin sürücüsü öldü Aydınlatma direğine çarpan otomobilin sürücüsü öldü

Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Fevzi Kösehan, önce Erzin Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak durumu ağırlaşan genç, Mersin Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Yoğun bakımdaki 10 günlük yaşam savaşını kaybeden Fevzi Kösehan’ın vefatı, Erzin’i yasa boğdu.

Kazanın ardından büyük bir üzüntü yaşayan Kösehan ailesi ve Erzin halkı, Fevzi’nin ölümüyle sarsıldı. Erzin 8 Ocak İlkokulu Müdürü Hüseyin Kösehan’ın oğlu olan Fevzi Kösehan, çevresi tarafından sevilen ve sayılan bir genç olarak biliniyordu.

Fevzi Kösehan, ailesi, arkadaşları ve Erzin halkının gözyaşları arasında, Karamustafalı Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine, bölge halkının yanı sıra çok sayıda öğretmen, öğrenci ve aile dostu katıldı. Genç yaşta hayatını kaybeden Fevzi’nin ardından aile fertleri ayakta durmakta zorlanırken, cenaze töreninde duygusal anlar yaşandı.

Muhabir: Zeynep Yüksek