İlçedeki ziyaretleri kapsamında tarımsal üretimi önemsediklerini ileten Başkan Öntürk, ihtiyaç tespitleri yapılarak bölge bölge tüm ilçelerde bahçe yollarının asfaltlanacağını belirtti.
Şoförler ve Otomobilciler Odasında taksicilere kamera hediye eden Öntürk, yaptığı açıklamada,

“Eski araçlarımız şehrimiz yeniden ayağa kalkana dek yaşa takılmayacak. Tek isteğimiz şoförlerimizin kılık kıyafetine ve araç temizliğine dikkat etmesi.” dedi. 

Motosiklet ve Bisiklet Sürücülerine Reflektif Yelek Dağıtıldı Motosiklet ve Bisiklet Sürücülerine Reflektif Yelek Dağıtıldı

ÖNTÜRK: ÇEVRE YOLU YAPILACAK
Konuşmasının devamında Öntürk, bölgeye çevre yolu ve çarşıya alternatif yolların yanı sıra çarşı içindeki yola da ışıklandırma yapılacağı müjdesini paylaştı.
Ziyaretlerine AK Parti Erzin İlçe Başkanlığı ile başlayan HBB Başkanı Öntürk, MHP Erzin İlçe Başkanlığının ardından Erzin Belediye Binası'na geçerek belediye yetkilileriyle görüştü. 
Öntürk, ilçe programında esnafın sorun ve isteklerini dinlemek amacıyla Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Servet Canatar, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şükrü Erçökük, Esnaf Kefalet Odası Başkanı Ahmet Vural, Ziraat Odası Başkanı Mustafa Enis Özdoğan, Ticaret Odası Başkanı Muhteşem Vural, Erzin Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı İrfan Bila ile görüşmeler sağladı. 
Yeşilkent Sulama Kooperatifi Başkanı Mustafa Vural, Erzin Sulama Kooperatifi Başkanı Ahmet Karakurumer ve Başlamış Sulama Kooperatifi Başkanı Selçuk Coşkun ile de görüşen Öntürk, sulama kooperatiflerinin faaliyetleri hakkında genel bilgiler aldı.

Muhabir: Zeynep Yüksek