DOĞAKA GGM Girişimcilik Programını başarı ile tamamlayan girişimci adayları, yatırım hayallerini gerçekleştirmek için yatırımcılarla buluştu.

Girişimci Geliştirme Programı kapsamında TR63 Bölgesindeki girişimcilerin teknoloji tabanlı iş fikirlerinin ticarileşmesi ve geliştirmeleri için markalaşma, pazarlama, patent ve mülkiyet hakkı, girişimcilik psikolojisi, proje döngüsü ve fon kaynaklarına ulaşma gibi konularda eğitim verildi.

Etkinlikte, Ayrıca girişimcilerin proje fikirlerinin olgunlaşmasını sağlamak amacıyla stratejik analiz ve yol haritasının belirlenmesi konusunda mentörlük desteği sunulmuştur. Söz konusu eğitim ve mentörlük desteğinin sonrasında yatırımcılar ile girişimcileri bir araya getirmek ve proje fikirlerine fon kaynağı bulma imkânı sağlamak amacıyla Antakya Meclis Kültür ve Sanat Merkezinde Girişimci Sahnesi etkinliği düzenlendi.

MKÜ’de Öğrenci Dekanlığı Kuruldu MKÜ’de Öğrenci Dekanlığı Kuruldu

Etkinlik kapsamında Girişimci Geliştirme Programını başarı ile tamamlayan toplam 15 girişimci adayı, iş fikirlerini geliştirmek ve yatırım hayallerini gerçekleştirmek amacıyla yatırımcılara ve misafirlere sunumlarını yaptılar. Sunumların ardından girişimci adaylarına DOĞAKA Genel Sekreteri Oğuz Alibekiroğlu tarafından katılım belgesi verildi.

Cuma ZEYBEK

Editör: Haber Merkezi