Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık ettiği ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk ile diğer ilçe belediye başkanlarının da katılım sağladığı AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katıldı.

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık ettiği ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk ile diğer ilçe belediye başkanlarının da katılım sağladığı AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katıldı. Toplantıda, Hatay için yapılacak projeler ve hizmetler masaya yatırıldı.

Başkan Yalçın, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, Hatay'a daha iyi hizmet sunabilmek adına önemli adımlar atıldığını belirtti. Başkan Yalçın, "Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Öntürk ve İlçe Belediye Başkanlarımız ile birlikte AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katılım sağladık. Hatayımız için el birliği ile çalışıyor, daha iyi hizmetler sunmak için güçlü adımlar atıyoruz." dedi.

Güreş Sahasında ve Çevresinde Hazırlıklar Tamamlandı Güreş Sahasında ve Çevresinde Hazırlıklar Tamamlandı

Toplantıda, Hatay'ın genel durumu, belediyelerin projeleri ve vatandaşların talepleri üzerinde duruldu. Ayrıca, yerel yönetimlerin daha etkin ve verimli çalışabilmesi için stratejiler geliştirildi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi