Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, hediyeli geri dönüşüm kampanyası başlatıldığını duyurdu.

Yayladağı Kaymakamlığı, Yayladağı Belediyesi ve Yayladağı Kent Konseyi işbirliğiyle “Yayladağı Dönüşüyor” adlı geri dönüşüm kampanyası başlattıklarını duyuran Yalçın açıklamasında; “Hediyeli Geri Dönüşüm Kampanyası Başlıyor. Yayladağı Kaymakamlığı, Yayladağı Belediyesi ve Yayladağı Kent Konseyi işbirliğiyle “Yayladağı Dönüşüyor” adlı geri dönüşüm kampanyası başlatıyoruz.

Miniklerden Örnek Davranış Miniklerden Örnek Davranış

Çocuklarımıza ‘Doğayı Koruma’ bilincini yerleştirmek ve farkındalık oluşturmak, atıklarımızı geri dönüşüme kazandırıp çevreyi korumak ve en önemlisi yaşadığımız çevreyi temiz tutmak amaçlarıyla başlatılan kampanyamızla ilgili tüm detaylar görselde yer almaktadır.

Atık toplama merkezi olarak Tutlubahçe Mahallesinde yer alan Eski Cezaevi Bahçesi belirlenmiştir. Katılımcılar, yarın sabah 09.00 itibariyle atıkları toplama merkezine teslim edebilir. Hediye kazanmak için atık cinslerinden bir tanesinin istenen miktarda toplanması yeterlidir. Detay ve bilgi için: 0326 471 30 30 nolu telefon aranabilir. “Geleceğimizi çöpe atmayalım” ifadelerini kullandı. Zeynep Yüksek

Editör: Haber Merkezi