Bu Senenin Son Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi Bu Senenin Son Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Kırıkhan Cumhuriyet Başsavcısı Osman Öztürk, Kilis Cumhuriyet Başsavcılığına tayin edilmesi nedeniyle Hatay Valisi Mustafa Masatlı'ya veda ziyaretinde bulundu.

Veda ziyareti sırasında yapılan konuşmalarda, Vali Masatlı, Başsavcı Öztürk'ün Kırıkhan'da gerçekleştirdiği hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür etti ve yeni görev yerinde başarılar diledi.

Başsavcı Osman Öztürk, Kırıkhan'da görev yaptığı süre boyunca adaletin sağlanması ve hukukun üstünlüğünün korunması için gösterdiği gayret ve çalışmalarla takdir topladı.

Yeni görev yeri olan Kilis'te de aynı azim ve kararlılıkla görevini sürdüreceğine olan inancını dile getiren Vali Masatlı, Başsavcı Öztürk'ün Kilis'te de başarılı olacağına inandığını belirtti.

Başsavcı Öztürk ise, Kırıkhan'da görev yaptığı süre boyunca desteklerinden dolayı Vali Masatlı'ya ve tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Yeni görev yerinde de aynı özveriyle çalışacağını ifade eden Öztürk, Kilis'teki adalet hizmetlerine katkıda bulunmaktan gurur duyacağını söyledi. Hatice Katırcıoğlu

Editör: Haber Merkezi