Kırıkhan’da Göle 513 Bin Sazan Bırakıldı Kırıkhan’da Göle 513 Bin Sazan Bırakıldı

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi mezuniyet törenlerinin sonuncu yapıldı. Törende Kırıkhan Meslek Yüksekokulu ve Hassa Meslek Yüksekokulu öğrencileri mezuniyet coşkusunu doyasıya yaşadı.

Kırıkhan Meslek Yüksekokulunda gerçekleştirilen törene Hatay MKÜ Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ersin Can, Prof. Dr. Mehmet Turan, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törenin açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Veysel Eren, 6 Şubat depremlerinin yıkıcı etkilerine rağmen üniversitemizin güçlü bir reaksiyon gösterdiğini belirterek hem öğrencilerimize hem personelimize hem de vatandaşlarımıza güvenli bir alan açtığını ifade etti. Rektör Eren, öğrencilerimizle kampüsümüzde yeniden bir araya gelmek için yoğun bir çalışma sürdürdüklerini sözlerine ekledi.

Açılış konuşmalarının ardından bölümlerinde dereceye giren öğrencilere belge ve plaketleri Rektör Eren ile Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ersin Can ve Prof. Dr. Mehmet Turan tarafından verildi.

Mezun olan öğrencilerin belgelerini almasıyla törenin en heyecanlı bölümü olan kep atma kısmına geçildi. Öğrenciler keplerini havaya atarak mezuniyet sevincini doyasıya yaşadılar. Zeynep Yüksek

Editör: Haber Merkezi