Yayladağı’ndaki Karamağara’nın turizme kazandırılması için başlatılan çalışmalarda sona geliniyor. Milli sporcu Şahika Ercümen bölgeye geldi ve belediye başkanı Mehmet Yalçın ile birlikte incelemelerde bulundu.

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, hafta içinde Karamağara’da dalış rekoru kıran Şahika Ercümen ile bölgeye gitti, incelemelerde bulundu ve bölgenin yurt içi ve yurt dışı turizme açılması için başlatılan çalışmaların sürdüğünü kaydetti. Başkan Yalçın şöyle dedi:

Miniklerden Örnek Davranış Miniklerden Örnek Davranış

“Karamağara Dalış Akademisi çok yakında hizmete açılacak. Karamağara bölgesinin dünyaya tanıtılması ve turizmin geliştirilmesi adına yapılan Dalış Akademisi ve Restoran projeleri devam ederken çok yakında hizmet alanları aktif edilecektir. Milli Sporcumuz Şahika Ercümen ile birlikte yerinde incelemelerde bulunduğumuz tesislerimiz ilçemize hayırlı olsun. Milli Sporcumuz Şahika Ercümen ile Karamağara Dalış Akademisi protokolünü imzaladık. Bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Milli Sporcumuz Şahika Ercümen ile birlikte, Yayladağı Belediyesi olarak Karamağara Dalış Akademisi ile ilgili protokolü imzaladık.” Doğanay Yiğitoğlu

Editör: Haber Merkezi