Kurulan tuzakları bozarak yürüyeceğiz Kurulan tuzakları bozarak yürüyeceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekilleri Servet Mullaoğlu ve Mehmet Güzelmansur, Hatay İl Başkanı Hakan Tiryaki ve İl Gençlik Kolları Başkanı Mert Üs, Baro Başkanı Av. Hatay Tut ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
BARO BAŞKANINA TAM DESTEK MESAJI
Ziyaret kapsamında gerçekleşen görüşmede, adalet, hukuk ve toplum sorunları gibi konular öne çıktı. Hatay Barosu’nun yeni yönetimi, Av. Hatay Tut’un liderliğinde görevine hızlı bir başlangıç yaparak hukuk ve adalet ekseninde dikkat çeken çalışmalara imza atmayı planlıyor. CHP heyeti, baro başkanlığının hukuk camiasına olan katkılarını önemsediğini belirterek, Adalet ve Demokrasi için Hatay Barosu’na tam destek mesajı verdi.
GENÇ AVUKATLARA BÜYÜK DESTEK
Ziyarette CHP Hatay Gençlik Kolları Başkanı Mert Üs, özellikle genç avukatların yaşadığı sorunlar ve onların mesleki gelişimleri için destek sözü verdi. Baro’nun Genç Avukatlar Meclisi Başkanı Av. Eser Duran ile yapılan görüşmede, genç hukukçuların eğitim ve istihdam sorunları gündeme taşındı. "ADALETİN TEMİNATIYIZ"
Hatay Barosu Başkanı Av. Hatay Tut, göreve başlamaları dolayısıyla kendilerine yapılan bu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Bizler, adaletin teminatı olmak için buradayız. Hatay Barosu olarak hukukun üstünlüğünü savunmak, adaletin eşit bir şekilde sağlanması için üzerimize düşeni yapacağız,” dedi. Başkan Tut, toplumun tüm kesimlerine dokunacak projelerle baronun daha etkin bir rol üstleneceğini ifade etti.
CHP’DEN HATAY BAROSU’NA TAM DESTEK
Ziyarete, Baro Genel Sekreteri Av. Gülçin Emir, Yönetim Kurulu Üyesi Av. Garip Erhan Biner ve Genç Avukatlar Meclisi Başkanı Av. Eser Duran da katıldı. CHP heyetinin ziyareti sırasında yapılan konuşmalarda, Hatay Barosu’nun bölgedeki hukuki çalışmalarına verdikleri destek yinelenirken, baro yönetiminin yeni dönem çalışmalarında topluma fayda sağlaması temenni edildi.
 

Muhabir: Zeynep Yüksek