MKÜ’de Öğrenci Dekanlığı Kuruldu MKÜ’de Öğrenci Dekanlığı Kuruldu

Hatay’da dört balıkçı barınağı ile ilgili ihale süreçlerinin önümüzdeki ay başlatılacağı duyuruldu. Hatay AKP Milletvekili Abdulkadir Özel, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Yalçın Eyigün ile gerçekleştirdikleri görüşmenin detaylarını paylaştı.

Milletvekili Özel, yaptığı açıklamada, “Hatay’ımıza hayırlı olsun! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürümüz Sayın Yalçın Eyigün’ü ziyaret ettik. Kentimizde devam eden ve planlanan projelerle ilgili görüşme yaptık. Dörtyol, Işıklı/Konacık, Madenli ve Samandağ balıkçı barınaklarının yapımı Temmuz ayından itibaren ihale edilmeye başlanacak ve inşaatları başlayacak. Göstermiş olduğu yakın ilgiden ötürü Sayın Genel Müdürümüze çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Abdulkadir Özel’in Genel Müdür Eyigün ile yaptığı görüşmeye Hatay Milletvekili Kemal Karahan da katıldı. Bu projelerin hayata geçirilmesiyle birlikte Hatay’daki balıkçılık faaliyetlerinin önemli ölçüde destekleneceği ve bölge ekonomisine katkı sağlayacağı öngörülüyor. Doğanay Yiğitoğlu

Editör: Haber Merkezi