Hatay'ın Dörtyol ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince huzur ve güven ortamının sağlanması amacıyla geniş çaplı bir uygulama gerçekleştirildi. Ekipler, ilçenin farklı noktalarında denetim noktaları oluşturarak gece boyunca araçları ve şahısları titizlikle kontrol etti.

Uygulama kapsamında 212 kişinin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulaması yapıldı. Sorgulamalar sırasında herhangi bir aranan şahsa rastlanmazken, 130 araç kontrolden geçirildi. Denetimlerde, trafik kurallarını ihlal eden 9 sürücüye çeşitli sebeplerden dolayı idari para cezası kesildi.

Mardin emniyetinden zehir tacirlerine ve silah kaçakçılarına operasyon: 3 gözaltı Mardin emniyetinden zehir tacirlerine ve silah kaçakçılarına operasyon: 3 gözaltı

Polis ekiplerinin gerçekleştirdiği aramalar sırasında, bir kurusıkı tabanca ele geçirildi. Tabancaya el konulurken, sahibi hakkında yasal işlem başlatıldı. Güvenlik güçleri, bu tür uygulamaların halkın huzuru ve güvenliğinin sağlanması amacıyla devam edeceğini belirtti.

Vatandaşlar, güvenlik güçlerinin bu sıkı denetimlerini memnuniyetle karşılarken, emniyet yetkilileri suç ve suçlularla mücadelede kararlılıklarını sürdüreceklerini vurguladı.

Muhabir: Hatice Katırcıoğlu