Defne ilçesindeki deprem bölgesinde, Marshall tarafından desteklenen “Renklendir Hayatı” projesi kapsamında okulların boyanması gerçekleştiriliyor. Marshall, “Renklendir Hayatı” sloganıyla bu projeye katkı sağlıyor.

Zeynep Deniz Cavide Şahutoğlu Ortaokulu Açıldı Zeynep Deniz Cavide Şahutoğlu Ortaokulu Açıldı

Hatay İl Eğitim Müdürlüğü ve Defne İlçe Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, 6 Şubat Salı günü Harbiye Mezyet Ekrem Karateke İlkokulu’nda bir boyama etkinliği düzenlendi.

Marshall Pazarlama Direktörü Pınar Adabağ, yaptığı açıklamada, “Renklendir Hayatı” projesinin Türkiye genelinde gerçekleştirilen çalışmalarının bu yıl deprem bölgesine odaklandığını belirtti. Adabağ, “Her yıl ülkemize oluşturduğumuz katma değeri Defne ilçesine odakladık. İlçedeki tüm ihtiyaç sahibi okulları tespit ederek, Marshall olarak çocuklarımıza hayatlarının renkleneceği bir ortam oluşturup, daha konforlu eğitim görmelerini sağlamak istedik. Yaptığımız bu çalışmayla çocuklarımızın depremin neden olduğu travmadan bir parça kurtulmasını sağladıysak ne mutlu bize. 2024 yılı boyunca Defne’deki okul boyamaları devam edecek. Biz Marshall olarak okulların tüm iç ve dış cephe boya ihtiyacını karşılayacağız. Öte yandan Defne Belediyemize, Hatay İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimize de projeye katkı sağladıkları için teşekkür ederiz” dedi. Hatice Katırcıoğlu

Editör: Haber Merkezi