DSİ’den Hatay’a Bir Müjde Daha DSİ’den Hatay’a Bir Müjde Daha

6 Şubat deprem felaketinin ardından gönüllü olarak geldikleri Hatay’da insani yardım faaliyetlerine, ardından beslenme ve barınma faaliyetlerine öncülük eden iki isim, vatandaşların barınma ve beslenme probleminin çözülmesinin ardından kolları sıvayarak kenti silbaştan imar, inşa ve ihya faaliyetlerine girişti. Önce yıkım, daha sonra da yeniden inşa faaliyetleri sürecini başarıyla yöneten Vali Masatlı’ya tüm çalışmalarında en büyük desteği de hiçbir zaman yanından ayırmadığı Antakya Kaymakamı ve YİKOB Başkanı Abdullah Akdaş verdi.
 
MASATLI VE AKDAŞ HATAY’I GELECEĞE TAŞIYOR
 
Vali Masatlı ve Kaymakam Akdaş, dünyanın en büyük iyileştirme operasyonunu bizzat yöneterek adlarını Hatay tarihine altın harflerle yazdırmayı da başardı. Gülderen Mahallesi’nin yanı sıra 500 konutlarda ve 600 konutlarda tamamlanan inşaatların tüm aşamalarını bizzat takip eden Vali Masatlı ve Kaymakam Akdaş, kısa süre içerisinde binlerce konutu hak sahiplerine teslim etmeye hazırlanıyor. Geleceğin en modern şehrini inşa eden Vali Masatlı ve Kaymakam Akdaş, çalışmalarıyla Hatay’ı geleceğe hazırlıyor.
 
HATAY HALKI MASATLI VE AKDAŞ’IN ÇALIŞMALARINDAN MEMNUN
 
Hataylılar, 6 Şubat’ın en derin karanlığından itibaren her an yanlarında olan ve her ihtiyaçlarını bizzat dinleyerek ihtiyaçlara uygun çözümleri kısa sürede üreten Hatay Valisi Mustafa Masatlı’dan ve Antakya Kaymakamı Abdullah Akdaş’tan memnun olduklarını dile getirdiler. Vali Masatlı’nın ve Kaymakam Akdaş’ın daha uzun süreler Hatay’a hizmet vermeye devam etmesini isteyen Hataylı vatandaşlar, kentin yakın gelecekte bölgenin yıldızı olacağına inandıklarını belirttiler.
 

Muhabir: Hatice Katırcıoğlu