Kore Gazileri Yaşadıklarını Anlattı Kore Gazileri Yaşadıklarını Anlattı

Hatay Büyükşehir Belediyesi, yangın riskine karşı önlem almak amacıyla eğitimler ve tatbikatlar düzenlemeye devam ediyor. Arsuz ilçesinin Uluçınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Samandağ ilçesinin Zübeyde Hanım, Yeni Mahalle Konteyner Kenti’nde yaşayan vatandaşlara ve personele yangına karşı alınacak tedbirler ve müdahale eğitimi verildi.

Eğitimlerin ardından, olası bir yangında can ve mal kayıplarını en aza indirmek amacıyla yangın tatbikatı düzenlendi. Hatay Büyükşehir Belediyesi, yangınla mücadele konusunda vatandaşları bilinçlendirmek ve hazırlıklı olmalarını sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Yangın riskine karşı eğitimlerimiz ve tatbikatlarımız devam ediyor.

Arsuz ilçemizin Uluçınar Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi, Samandağ ilçemizin Zübeyde Hanım, Yeni Mahalle Konteyner kentinde yaşayan vatandaşlarımıza ve personellere, yangına karşı alınacak tedbirler ve müdahale eğitimi vererek, olası bir yangında can ve mal kayıplarını en aza indirmek amacıyla yangın tatbikatı düzenlendi.” İfadelerine yer verildi. Hatice Katırcıoğlu

Editör: Haber Merkezi