Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), il genelinde belediye kanunlarının uygulanması, vatandaşların sağlıklı hizmet alması ve kent huzurunun sağlanması amacıyla denetim ve kontrollere düzenli olarak devam ediyor.

HBB Zabıta Daire Başkanlığı personeli, sorumlu oldukları cadde ve sokaklarda belediye kanunlarına aykırı durumlara karşı yoğun çalışmalarını sürdürüyor. Zabıta ekipleri, hafriyat dökümü yapılan yerleri kontrol ederek kaçak hafriyat dökümü yapanlara gerekli yaptırımları uyguluyor. Ayrıca kaldırım işgalleri ve son kullanma tarihi geçmiş ürünleri tespit eden ekipler, kurallara uymayan işletmelere caydırıcı cezai işlemler uyguladı.

Zabıta ekipleri, il genelinde vatandaşın vicdanını sömüren dilencilere ve kanuna aykırı satış yapan seyyar satıcılara yönelik de denetimler gerçekleştiriyor. Ekipler, vatandaşların huzur ve güvenliği için gece gündüz mücadele ediyor.

Aile Bakanlığı'ndan Otizmli Çocuklar İçin Şok Edici Açıklama ! Aile Bakanlığı'ndan Otizmli Çocuklar İçin Şok Edici Açıklama !

HBB yetkilileri, vatandaşın sağlığının her şeyden önemli olduğunu vurgularken, vatandaşların bu konularda ihbar ve şikayetlerini 153 numaralı hattı arayarak bildirebileceklerini ifade ettiler. Zeynep Yüksek

Editör: Haber Merkezi