Kısa bir süre önce olağan genel kurulunu gerçekleştiren ve seçilme başarısı gösteren HGC Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Hatay Barosu Başkanı Av. Cihat Açıkalın’ı makamında ziyaret ettiler.

Gerçekleştirilen ziyarette HGC’nin çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler veren HGC Başkanı Nihat Mazmanoğlu, dezenformasyonla mücadele kapsamında çıkarılan sosyal medya ve internet gazeteciliği, yerel basının önemi ve işleyişi hakkında Hatay Barosu Başkanı Av. Cihat Açıkalın’a bilgiler vererek ziyaret kabulünden dolayı teşekkür etti.

BAŞARILAR DİLERİM

Basının 4’üncü güç olduğuna işaret eden Hatay Barosu Başkanı Av. Cihat Açıkalın ise, gazetecilerin tarafsız, doğru ve ilkeli olarak basın ahlak kuralları içerisinde görevlerini yapmasının önemli olduğunu, gazetecilerin fikir özgürlüğü kapsamında kamuoyunun bilgilenmesi açısından önemli görev üstlendiğini belirterek kısa bir süre önce olağan genel kurulunu gerçekleştirerek seçilme başarısı gösteren HGC Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine görevlerinde başarılar diledi.ü

Yapılan karşılıklı konuşmaların ardından HGC Başkanı Nihat Mazmanoğlu tarafından Hatay Barosu Başkanı Av. Cihat Açıkalın’a Antakya’nın Tarihi Evi’ni simgeleyen bir tablo hediye edilirken, Hatay Baro Başkanı Av. Cihat Açıkalın da HGC Başkanı Nihat Mazmanoğlu’na fincan takımı hediye etti. Ziyaret esnasında HGC Saymanı Mithat Kalaycıoğlu ise Hatay Halk Bilimi adlı kültür kitabını Hatay Barosu Başkanı Av. Cihat Açıkalın’a takdim etti.

Ahmet Keskin İtfaiye Daire Başkanı Oldu Ahmet Keskin İtfaiye Daire Başkanı Oldu

Mahmut SİVRİ

Editör: Haber Merkezi