"Erdoğan'dan İsrail'e Tepki: Uluslararası Toplum Daha Gür Ses Çıkarmalı" "Erdoğan'dan İsrail'e Tepki: Uluslararası Toplum Daha Gür Ses Çıkarmalı"

AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, gece gündüz demeden, hafta içi hafta sonu demeden, yılmadan yorulmadan, kimseyle polemiğe girmeden çalıştıklarını ve hizmet ürettiklerini söyledi.

Adem Yeşildal, Cumhur İttifakının Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk’ün tanıtım toplantısı sonrasında gazetecilerin sorusunu cevaplayarak, “İnancımız tam, birlikte başaracağız. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mehmet Öntürk Bey Hatay’ımızı ayağa kaldıracak her biri birbirinden güzel projelerin tanıtımını gerçekleştirdi. Cumhur İttifakı olarak birliğin gücüyle safları sıkılaştırdık. Hemşehrilerimizin dua ve desteğiyle, zafere ulaşacağız inşallah” dedi. Hatay’ın deprem sonrası yeniden inşa edileceğine dikkat çeken Yeşildal, “Belediyecilikte AK Part’nin hizmet odaklı bir parti olduğunu Milletimiz iyi bilir. İnşallah 1 Nisan sabahı Hatay’da yeni bir dönem başlayacaktır. Bu milletin artık gerçek belediyecilikle buluşturma zamanı geldi. Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmetlerin gerisinde kalarak çok zaman kaybetti. 31 Mart’ta aziz milletimiz gereğini yapacaktır” dedi. Zeynep Yüksek

Editör: Haber Merkezi