Genel kurulda yapılan oylama sonucunda Diyap Atar, yeniden başkanlık görevine seçildi.

Divan seçimi, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Gazeteciler Cemiyetinin Faaliyet Raporunu Cuma Keseroğlu, Denetim Kurulu raporunu Mustafa Mert, Muhasip üye Korhan Canbolat ise gelir gider raporunu okunarak üyelerin oylarına sunuldu. Okunan raporlar oy birliği ile kabul edildi.

Hatay'da çıkan orman yangını söndürüldü Hatay'da çıkan orman yangını söndürüldü

YENİ YÖNETİM KURULU BELİRLENDİ
Diyap Atar başkanlığındaki yeni yönetimde; Yılmaz Akpınar, Ufuk Aktuğ, Banu Ulaşan, Gökhan Gökpınar, Serpil Korkmaz, İlyas EdipTerbiyeli, Cuma Keseroğlu, Bilgin Güzelaydoğdu yer aldı.
Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklerine İse; Mehmet Ergündüz, Ahmet Seher, Necati Yıldız, Mustafa Atav, Ersan Çalışkan, Vahap Yüce, Hasan Büyük, Taner Can, Ayşegül Arga getirildi.


DENETİM KURULU VE FEDERASYON DELEGELERİ SEÇİLDİ
Denetim Kurulu Asil Üyeliklerine; Korhan Canbolat, M. Nur Bereketoğlu, Helga Terbiyeli, Denetim Kurulu Yedek Üyeliklerine de Mustafa Mert, İbrahim Korkmaz, Ferit Savaş getirildi.

Igc Toplantı-1
 
Federasyon Delegeleri de Diyap Atar, Sabahattin Uygun, Yaşar Diken ve Mehmet Ergündüz’den oluştu.
Genel Kurul sonrasında İGC Başkanı Diyap Atar, yaptığı konuşmada, cemiyet binasının tadilat ve yenilenme çalışmaları, cemiyetin faaliyetlerini anlatarak “Yeni önemde birlik ve beraberlik içerisinde üyelerimizi de kucaklayarak camiamız adına güzel işler başarmak için yola çıktık. Bir bütün olarak tüm meslektaşlarımızla birlikte omuz omuza kentimiz ve camiamız için çalışmaya devam edeceğiz.” Diye konuştu.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nin Genel Kurulu sonrasında İskenderun Ticaret Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, yeni yönetim ve üyeleri ziyaret ederek tebrik etti.
Önceki dönem İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı da cemiyet üyelerine yemek ikramında bulunarak Başkan Diyap Atar ve yeni yönetimi tebrik etti.

Igc Toplantı Haber1

Muhabir: Hatice Katırcıoğlu