İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, yeni sezona daha güçlü ve Play-Off’u oynayacak bir kadro kurduklarını söyledi.

İskenderunspor, Hazırlıklarına Hız Kesmeden Devam Ediyor İskenderunspor, Hazırlıklarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

Yeni sezona kendi tesislerinde hazırlanan İskenderunspor‘da çalışmalar devam ederken Hakan Bolat başkanlığındaki yönetim de geleceğe dair programlar yapıyor. Kulüp başkanı Hakan Bolat, takımın daha iyi ve liglerde başarılı olabilmesi için satış konusunda girişimlerde bulunduklarını ancak ciddi bir alıcının çıkmaması üzerine yeniden yeni sezona hazırlandıklarını kaydetti. Başkan Bolat, “Biliyorsunuz birazcık serzenişte bulunmuştuk. Satmak istedik, kapatmak istedik. Fakat ciddi bir alıcı çıkmadığı için devam ettik. Stadımız olmadan devam etmek çok zor bir şey. Bir takımın stadı olmadan, kendi şehrinde oynamadan çok zor. 1’nci Lig’e çıkmak için çok büyük kaynak harcadık. Keşke harcamasaydık, stattın bitmesini bekleseydik, normal bir takım kursaydık. Bu sene veya gelecek sene stat açıldığında böyle bir olayın içine girseydik” dedi.

‘2 YILLIK PLAN HAZIR’
Başkan Bolat, yeni sezon öncesinde geleceğe dair 2 yıllık plan hazırladıklarını da kaydederek, “Takıma 24 aylık program yaptık. Amacımız 1’nci Lig’e çıkmak. Daha sonra da Süper Lig’e çıkmak. Biz bundan asla vazgeçmeyeceğiz. Ama biraz sabır gerekiyor. Özellikle 1’nci Lig’e çıkmayı çok istiyorum. Ama bu sene bunu yaşatmamız zor. Play Off’u zorlayacak bir takım kurduk. Çok koşan bir takım kuruyoruz. Bu seneki takımı çok gençleştirdik. Seneye de stadımız, her şeyimiz düzgün olursa şampiyon bir kadro kurmak istiyoruz. Kurmaylarımızla beraber 24 aylık bir program yaptık. Futbolda program yapmazsan sonu hüsranla biter, küme düşmeyle biter. Maddi destekler bekliyoruz. Sponsorluklar bekliyoruz” diye konuştu.

‘HEDEF PLAY-OFF’
Yeni transferlerin hem genç, hem de koşan özelliklere sahip olduğunun altını çizen Bolat, şunları dedi: “Yeni sezon için 13-14 yeni oyuncu transfer ettik. Transferi kapattık. Takım hazırlanıyor. Bence çok koşan, çok agresif takım yarattık. Seyircilerimizin de, futbol kamu oyununda hoşuna gidecek. Tempolu oyun oynayan bir takım yarattık. Hedefimiz tabi ki Play Off. İki, üç yılın içinde her şeyi çözeceğiz ama biraz sabır lazım. İskenderunpor dilediği yere mutlaka gelecektir. Bizimle veya bizsiz gelecektir.” Doğanay Yiğitoğlu

Editör: Haber Merkezi