Polis ekipleri, Mustafa Kemal Üniversitesinde KADES projesi çerçevesinde 1550 kişinin daha bilgilendirilerek 2000 broşürün dağıtıldığı belirtildi.

Samandağ Halk Eğitim Merkezi'nde çocuk gelişim ve etkinlik alanı kuruldu Samandağ Halk Eğitim Merkezi'nde çocuk gelişim ve etkinlik alanı kuruldu

Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Toplum Destekli Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile birlikte Mustafa Kemal Üniversitesinde gerçekleşen etkinlik kapsamında KADES, HAYDİ, Uyuma Uygulamaları, SİBERAY projesi tanıtılarak, 2000 adet broşürün dağıtılmasıyla birlikte 1550 kişinin bilgilendirildiği ve 54 vatandaşın KADES ve HAYDİ uygulamasını telefonuna indirmesinin sağlandığı ifade edildi.
BİLGİLENDİRMELER DEVAM EDECEK
Öte yandan Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince tüm ilçelerimizde bulunan işyerlerine ve vatandaşların yoğun bulunduğu alanlarda mal varlığına karşı işlenen suçlar, hırsızlık, dolandırıcılık ile KADES, UYUMA uygulaması, erkek odaklı farkındalık eğitimi v.b. konularda bilgiler verilerek el broşürleri dağıtıldı.
Haber Bülteni

Editör: Haber Merkezi