ING Türkiye, maaşını Turuncu Hesap'a EFT/FAST ile gönderen müşterilerine 2 bin lira nakit promosyon kazanma imkanı sunuyor.

KAMPANYA DETAYLARI

Bankadan yapılan açıklamaya göre, yeni kampanya ile ING Türkiye, müşterilerine kazanç sağlamaya devam ediyor. Maaşını Turuncu Hesap'a EFT/FAST ile gönderenler, yüksek günlük faizle birikimlerini değerlendirme fırsatının yanı sıra Turuncu Ekstra programına katılarak 2 bin lira nakit promosyon kazanabiliyor.

ÜCRETSİZ PARA TRANSFERİ İMKANI

Öğretmen Maaşları Yükseliyor! Öğretmen Maaşları Yükseliyor!

Ayrıca, maaşlarını ING'ye gönderen müşteriler, Turuncu Ekstra puanları toplayarak para transferi işlemlerini ücretsiz olarak gerçekleştirebiliyor. Turuncu Hesap’tan para çekildiğinde veya hesaba para yatırıldığında vade bozulmadan, birikimler günlük faiz kazanarak değerlendirilebiliyor. Müşteriler, farklı para birimlerinde hesap açma imkanına da sahip. ING Mobil uygulaması üzerinden kolaylıkla Turuncu Hesap açmak mümkün.

KAMPANYA KATILIM ŞARTLARI

Kampanyadan yararlanmak için 31 Ekim'e kadar ING Mobil üzerinden Turuncu Hesap açan ve Turuncu Ekstra programına kaydolan müşterilerin, başka bir bankadaki kendi adlarına olan hesaplarından, Turuncu Hesaplarına Ekim, Kasım ve Aralık aylarında ayda tek seferde EFT/FAST yöntemleriyle 12 bin 500 lira ve üzeri para göndermeleri gerekiyor.

PROMOSYON ÖDEMELERİ 2025'TE

30 Eylül itibarıyla Turuncu Hesap'ta bakiyesi bulunmayan ve ilk kez hesap açacak olan müşteriler de promosyon fırsatından yararlanma şansına sahip. Promosyon ödemeleri ise 10 Ocak 2025'te açık olan vadesiz hesaba yapılacak.

Muhabir: Zeynep Yüksek