Hatay Defne Armutluü Mahallesi Cami Güzelleştirme ve Koruma Derneği Başkanı Şeyh Süleyman Mengüllüoğlu, Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Odasıü Başkanı Mehmet Alakuş’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Mehmet Alakuş, Şeyh Süleyman Mengüllüoğlu’nun ziyaretinden dolayı teşekkür ederken ziyaretine ilişin düşüncülerini şöyle aktardı:

“Defne ilçemize bağlı Armutlu Mahallesi’nde hizmet veren Armutlu Camii Güzelleştirme ve Koruma Derneği Başkanı Sayın Şeyh Süleyman Mengüllüoğlu hocamız Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Odamıza gerçekleştirdiği ziyaret ile bizleri onurlandırdı. Özellikle şiarımız olan her gönüle girme prensibimiz çerçevesinde daha önce kamuoyunda dile getirdiğimiz mevzular ile ilgili şahsıma teşekkür ederek, “Sizlerin sayesinde kamuoyunda bizim adımız daha çok duyulur oldu. Sesimiz oldunuz” şeklindeki ifadeleri çabalarımızın manevi anlamda ödülü olmuştur. Başta Sayın Şeyh Süleyman Mengüllüoğlu hocamız olmak üzere tüm sessizlerin sesi olmaya gerçekleri susturulamayacak kertede haykırmaya devam edeceğimizi tekraren ilan ediyorum. Sağolun varolun değerli hocam.”

Kızılay Defne Şubesi Yardımlarına Devam Ediyor Kızılay Defne Şubesi Yardımlarına Devam Ediyor

Şeyh Süleyman Mengüllüoğlu’da Başkan Mehmet Alakuş’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. Zeynep Yüksek

Editör: Haber Merkezi