Hatay Büyükşehir Belediyesi, havaların soğumasıyla birlikte ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık mont ve bot dağıtarak yüzlerini güldürdü.

Asrın felaketinde her şeyini kaybedip konteyner kentlerde yaşam mücadelesi veren ailelere desteğini sürdüren, projeleriyle toplumun her kesimine ulaşan, ihtiyaç sahibi ve dar gelirli vatandaşların hayatlarına katkı sunan Hatay Büyükşehir Belediyesi, Türkiye-Kore Kardeşlik Konteyner Kentinde bulunan öğrencileri unutmadı.

6 Şubattan Ders Alınmadı, Fay Hattı İmara Açıldı! 6 Şubattan Ders Alınmadı, Fay Hattı İmara Açıldı!

Ekipler, özenle hazırladığı kışlık mont, bot ve oyuncakları çocuklara dağıtarak minik kalplerini fethetti.

Belediye olarak ihtiyaç sahibi insanların her zaman yanında olmaya gayret gösterdikleri belirten yetkililer; “Bizler toplumun her alanında şehrimize destek vermek için çalışmaktayız. Özellikle de kışın zorlu şartlarında küçük de olsa öğrencilerimize yardımda bulunarak kışı sıcak geçirmelerini sağlamaya çalıştık. Dağıttığımız montların ve botların bir nebze de olsun onların sevincine vesile olmasını istiyoruz.” dediler. Anaokulu öğrencilerine oyuncakların dağıtımı sırasında çocukların yüzlerindeki mutluluk ise görülmeye değerdi. Hatice Katırcıoğlu

Editör: Haber Merkezi