Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Orgeneral Ali Çardakcı, bir dizi denetleme ve incelemelerde bulunmak amacıyla geldiği Hatay’da İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti.

Özel Yetenek Sınavı sonuçları açıklandı Özel Yetenek Sınavı sonuçları açıklandı

Hatay İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ömer Ersever tarafından karşılanan Çardakçı, ziyaretin ardından Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Kampüsü içerisinde AFAD, MKÜ, Gülmek İyileştirir Vakfı ile Jandarma Asayiş Vakfı’nın ortak projesi olan ve gönüllülerin desteklediği 100. Yıl Köyü temel atma törenine katıldı.

Hataylı ünlü sanatçı Uğur Aslan’ın yanı sıra İlker Ayrık ve Jehan Barbur’un da iyilik elçileri arasında yer aldığı 100. Yıl Köyü projesinin temel atma törenine Orgeneral Çardakçı’nın yanısıra Hatay İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ömer Ersever, MKÜ Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren, Gülmek İyileştirir Derneği üyeleri ile katıldı. MKÜ Rektörü Veysel Eren, 100. Yıl Köyü Projesi’nin hayata geçirilmesine katkı sunan herkese teşekkür ederken, 120 dönümlük geniş bir araziye kurulacak olan köyde 300 evin yanı sıra destek birimleri ve istihdam atölyelerinin yer alacağını, ilk 3 yıl ücretsiz olarak depremzede ailelerin, daha sonra Mustafa Kemal Üniversitesi Öğrenci Yurdu ve çeşitli üniversite birimleri yönetiminde kullanılacağını söyledi. Hatice Katırcıoğlu

Editör: Haber Merkezi