Baro’ya Üç Yeni Avukat Daha Baro’ya Üç Yeni Avukat Daha

Hatay Orman Bölge Müdürlüğünde yapılan Silvikültürel iş ve işlemlerin yerinde görülmesi değerlendirilmesi amacıyla Orman Genel Müdürlüğü Silvikültür Daire Başkan Yardımcısı Yılmaz Gün ve Şube Müdürü İsmail Cengiz Metin Bölge Müdürlüğünde denetimde bulundu.

Silvikültür Daire Başkanlığı tarafından tespit edilen sahalar, çalışmaları yerinde görmek amacıyla denetime tabi tutuldu. Denetim esnasında İskenderun ve Dörtyol Orman İşletme Müdürlüğü Şeflerine eğitim verildi. Denetlemenin ilk gününde İskenderun Orman İşletme Müdürlüğümüz Beyköy Orman İşletme Şefliğinde yapılan ve çalışmaları bitirilen Doğal Gençleştirme sahasına gidilerek alışmalar yerinde görüldü. Daha sonra yine İskenderun Orman İşletme Müdürlüğü Madenli Orman İşletme Şefliğinin çalışmalarını yapmış olduğu Kültür Bakımı, Endüstriyel Sıklık Bakımı, Endüstriyel Gençlik Bakımı ve Gençlik Bakımı sahalarına gidilerek yapılan çalışmalar yerinde görüldü. Eğitime katılan işletme Şefleriyle birlikte yapılan çalışmalar hakkında değerlendirme yapıldı.

Denetlemenin ikinci gününde İskenderun Orman İşletme Müdürlüğüne ait Belen Orman İşletme Şefliğinde Suni Tensil, İlk Aralama, Sıklık Bakımı ve Gençlik Bakımında yapılan çalışmalar ile 2018 yılında orman yangını meydana gelen yanık sahada yapılan çalışmalar hakkında değerlendirme yapılarak İşletme Şefleri ile birlikte değerlendirme yapıldı. Yapılan denetimlere Orman Bölge Müdürü Ali Özdemir, Orman Bölge Müdür Yardımcısı Sami Yılmaz ve Silvikültür Şube Müdürü Hüseyin Uçarcı da eşlik etti. Cuma ZEYBEK

Editör: Haber Merkezi