Büyükşehir’den Reyhanlı’da Asfaltlama Atağı Büyükşehir’den Reyhanlı’da Asfaltlama Atağı

Başkan Hüseyin Şahbaz, İsmail Zobu’yu Aydın Efeler takımına kendi eliyle uğurlarken sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:
“Tüm Hatay spor kamuoyuna selam ve sevgilerimi sunuyorum. Gözbebeğimiz ortak paydamız Hatay spor yeni yönetimi yeni bir anlayışla 2024-25 sezonuna başladı. Tüm dualarımız ve arzularımızla başarılı olmasını diliyoruz. Sayın yönetime ve teknik kadroya memleket çocuklarına önem vermeleri ve sahip çıkmaları için öneride bulunmuştum ve dikkate alınacağını umudunu taşıyordum. Bir kaç yeteneğe oyun anında son 10-15, dakikalarda bir şans verilseydi ve bunlardan biri veya birilerinin yeteneği fark edilseydi, kulübe ne zararı olurdu?
Kaybolan her yetenek bizim kaybımız oluyor. Teknik kadro biraz cesaret gösterip bu ateşi memleket çocuklarının kalbine yaka bilirdi, bu benim şahsi düşüncem. Evet yeteneğine çok güvendiğim her tarafı futbolcuyum ve başarılı olacağım diye yükselen, İsmail Zobu evladımız yarın Aydın Efelerspor takımın kampına katılmak için yola çıkıyor. Sevgili İsmail evladımızın yeteneğine binaen sana çok güvenen bir başkanın olarak yolun ve şansın açık olsun diyor tüm kalbimle başarılar diliyorum. İnşallah seni birileri çok bedel ödeyerek almak zorunda kalır.
Seni sevenler, senden çok başarı bekliyor unutma evlat, Futbol ve ahlakını çalışkanlığını hiç elden bırakma, bu göstereceğin üstün başarıları bekleyenlerden birinde, öncelik toprağın Reyhanlı halkı ve seni çok seven Hüseyin ŞAHBAZ başkanın olacak, bunlar kulağında küpe ve aklına yaz, yolun ve bahtın açık olsun, çektiğin het şut GOL olsun. Seni gözlerinden öpüyorum.” Doğanay Yiğitoğlu

Editör: Haber Merkezi