Yıldız-Selahattin Mıstıkoğlu Proje Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğretmeni Deniz Kazıkçı Şakır, üHatay Mustafa Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından düzenlenen 2022 Avrupa gençlik yılı kariyer planlama ve tecrübe paylaşımı konulu seminerde tecrübe ve kariyer planlamasını paylaştı.

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından düzenlenen 2022 Avrupa gençlik yılı kariyer planlama ve tecrübe paylaşımı konulu seminere davet edilen Deniz Kazıkçı Şakır, öğrencilere tecrübelerini anlattı.

Seminere Yıldız-Selahattin Mıstıkoğlu Proje Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Grafik ve Fotoğraf alan öğrencileri alan şefi Ramazan Ünlü nezaretinde izleyici olarak katıldı.

KPSS Ön Lisans cevap kağıtları erişime açıldı KPSS Ön Lisans cevap kağıtları erişime açıldı

Yıldız-Selahattin Mıstıkoğlu Proje Mesleki Teknik Anadolu Lisesi yönetimi, bu seminere katılmamızı sağlayan MKÜ Rektörlüğüne Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığına ve Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanlarına ve GSF kariyer merkezi temsilcisi öğretim görevlisi Gökhan Maraşlıoğluna teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. Cuma ZEYBEK

Editör: Haber Merkezi