Türkiye İşçi Partisi Defne Belediye Başkan Adayı Mehmet Güzelyurt, TİP Milletvekili Ahmet Şık ve Meclis Üyesi Adayları basın mensuplarıyla bir araya gelerek soruları cevaplandırdı.

Seçimin yaklaşması ile beraber kamuoyunda dillendirilmeye başlanan TİP ve TKP’nin Defnede birleşecek iddialarının sorulduğu soruyu cevaplandıran Güzelyurt: “Defne halkının çıkarı için bu konuda kamuoyunun bir beklentisi vardı bizlerinde bu konuda bir görüşmemiz oldu. üHer iki partinin kendini temsil edeceği yapı olsa, bu mümkündü ama doğru bir birleşme kültürü olmadı bununla ilgili bir olasılık yok artık insanları yanıltmaya yönelik algılar var bu saatten sonra birleşme gibi bir çalışmamız yok olmayacaktır” dedi.

Lütfü Savaş Siyasete Mi Dönüyor? Lütfü Savaş Siyasete Mi Dönüyor?

KARDEŞ KENTLER PROJEMİZ İLE DEFNEYİ AYAĞA KALDIRIP, DÜNYAYA DUYURACAĞIZ

Parti ve Ekip olarak planlanan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunan Güzelyurt: “ Defne’de kadın emeği ve kadın istihdamı için İmece evler projesi hazırlığındayız, etüt merkezleri ve sosyal tesisler projemizde hazır halde, temel beslenme için belediye olarak hem halk ekmekleri hemde günlük süt çalışmamız olacak. Yerel dini bayramların çok olduğu bölgemizde yerel besicilik için fizibilitemizi hazırladık ama en önemli projemiz Partimizin seçim bildirgesinde yer alan yabancı ülkelerden kardeş kentler ile dayanışma alinde olarak Defnemizi hem birlikte ayağa kaldıracağız hemde bu ilçenin tüm güzelliklerini dünyaya tanıtacağız” dedi. Hatice Katırcıoğlu

Editör: Haber Merkezi