Samandağ Belediyesinin Toyota Otomotiv Sanayi işbirliği ile Samandağlı vatandaşların barınma ihtiyaçlarının karşılanması için ihtiyaç sahibi ailelere kazandırılan prefabrik evlerin ardından eğitime de el atılarak okulların onarımları yapılıyor.

Tomruksuyu Mahallesinde depremde hasar gören okulun onarımı tamamlanarak, eğitime hazır hale getirildi ve açılışı yapıldı.

Toyota Otomotiv yetkilileri, Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz ve Tomruksuyu Mahalle Muhtarı Feray İncir’in de katıldığı açılışta konuşan Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz; “Toyota depremzede vatandaşlarımıza sağladığı barınma desteğinden sonra şimdi de eğitime el attı. Tomruksuyu Mahallemizde bir okulun onarımını tamamlayarak, eğitime hazır hale getirilen okulumuzun açılışını Toyota'nın Avrupa ve Türkiye temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirdik” dedi.

MAHALLEM ADINA EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Karaçay: Alt-Üst Yapı Dönüşümü Başladı Karaçay: Alt-Üst Yapı Dönüşümü Başladı

Mahallede gerçekleştirdiği çalışmalarla takdir toplayan girişimleri ile birçok depremzede vatandaşa destek sağlayan Tomruksuyu Mahalle Muhtarı Feray İncir : “Deprem sürecinde bizleri yalnız bırakmayan ve bizlere her zaman destek olan Toyota Otomotiv ailesine tüm yetkili ve çalışanlarına şahsım ve mahallem adına teşekkür ederim. Seçildiğimiz ilk günden beri azalarımızla mahalle halkına verdiğimiz sözleri yerine getirmek için mücadele ettik bundan sonrada aynı mücadeleyi, çalışmayı kararlılıkla devam ettireceğiz” dedi

Ayrıca Toyota Otomotiv, onarımı tamamlanan okul dışında Samandağ Anadolu Lisesi ve Karaçay Mahallesinde de bir okulun daha onarımını üstlendi. Mahmut Sivri

Editör: Haber Merkezi