Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Hassa Kaymakamlığı'nı ziyaret ederek İlçe Kaymakamı Osman Acar'dan ilçede yürütülen çalışmalar, başlanan yatırımlar ve bölge insanının yaşamını daha da kolaylaştırmak için hayata geçirilen ve geçirilecek olan projeler hakkında bilgi aldı.

Vali Masatlı’nın ziyareti sırasında ilçede devam eden ve planlanan projeler üzerine kapsamlı bir değerlendirme yapıldı. İlçe Kaymakamı Osman Acar, Hassa’nın kalkınması ve gelişmesi için yapılan çalışmaları detaylarıyla anlattı.

Vali Mustafa Masatlı, Hassa Kaymakamı Osman Acar’dan aldığı bilgiler doğrultusunda, ilçede yapılan çalışmaları ve projeleri değerlendirerek, bölgenin kalkınması için gösterilen çabalardan dolayı memnuniyetini ifade etti.

Vali Masatlı, "Hassa ilçemizin kalkınması ve halkımızın refah seviyesinin yükseltilmesi adına yapılan bu çalışmalar ve projeler takdire şayan. İlçemizdeki bu gayretli çalışmaları destekliyor ve devamının gelmesini temenni ediyorum.

Cezası Kesildi! Bir Daha Toplu Taşıma Aracı Kullanamayacak Cezası Kesildi! Bir Daha Toplu Taşıma Aracı Kullanamayacak

Bölge insanımızın yaşamını kolaylaştıracak her türlü projeyi desteklemeye devam edeceğiz. Halkımızın refahı ve mutluluğu bizim için en önemli önceliktir." diye konuştu. Hatice Katırcıoğlu

Editör: Haber Merkezi