Serinleten Buğday Çorbası Gastronomi Evi'nde Serinleten Buğday Çorbası Gastronomi Evi'nde

Mi̇lletveki̇li̇ Yayman Geleneği̇ SürdürdüÖzellikle 6 Şubat deprem felaketinde ortaya koyduğu cansiperane mücadele veren, bunun yanı sıra Dijital Mecralar Komisyonu Başkanlığı görevinde dünyanın bilişim devlerine kafa tutarak ülkeye büyük maddi katkı sağlayan Milletvekili Yayman, halkın gözünde en üst makama yerleşmeyi başardı.

ANKETLERDE BİRİNCİLİK GELENEĞİ
Anketlerde birinciliği gelenek haline getiren Milletvekili Yayman, 23-27 Ağustos tarihleri arasında 36 ilde toplam 4.510 katılımcı ile yüzyüze gerçekleşen ankette yine zirvede yer aldı. Milletvekili Yayman, yoğun çalışmalarının karşılığını manevi anlamda almış oldu.
Hatay’ın deprem sonrası ayağa kalkması çalışmalarının yanı sıra TBMM’deki görevleri icabıyla Ankara-Hatay arasında mekik dokuyan, çok sayıda ilde de görevlendirmeler gereği bulunan Milletvekili Yayman, televizyon programlarında yaptığı isabetli değerlendirmelerle de halkın takdirini kazandı. Geçtiğimiz günlerde Akdeniz Bölgesi’nde gerçekleşen anketten birinci çıkmayı başaran Milletvekili Yayman, bu sefer Türkiye genelinde gerçekleşen anketten birinci çıkarak hem geleneği sürdürdü, hem de halkın gönlündeki yerini sağlamlaştırdı.
Halkın gönlünde her daim zirvede yer alan Milletvekili Yayman’ın çalışma azmini anketlerden gelen sonuçlar adeta kamçılıyor. Milletvekili Yayman, Hatay başta olmak üzere deprem bölgesinin ayağa kalkması, Türkiye’de dijital güvenliğin sağlanması gibi oldukça yoğun çalışmalarını gayretle sürdürecek

Muhabir: Hatice Katırcıoğlu