Hatay Büyükşehir Belediyesi A Milli Futbol Takımımızın Avrupa Futbol Şampiyonası Çeyrek Final karşılaşmaları kapsamında Hollanda ile oynayacağı karşılaşmayı HBB Kisecik Yerleşkesi Amfi Tiyatro’da kurulacak dev ekranda yayınlayacak.

TÜM HATAYLILARI MİLLİ HEYECANA ORTAK OLMAYA DAVET EDİYORUZ

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Çeyrek Final karşılaşmaları kapsamında yarın saat 22.00’de Hollanda ile karşılaşacak A Milli Takımımıza başarılar diledi.

HBB Başkanı Öntürk, Millilerimizin, Hollanda ile oynayacağı çeyrek final karşılaşması için Büyükşehir Belediyesi Yerleşkesi Amfi Tiyatro’da dev ekran kurulacağını belirterek, “ Tüm Hataylıları sırtında ay yıldızlı formaları, ellerinde Türk Bayraklarıyla bu heyecana ortak olmaya davet ediyoruz.” Dedi.

"Öğrenciler, Paralimpik Oyunları'nı Dev Ekranda İzledi" "Öğrenciler, Paralimpik Oyunları'nı Dev Ekranda İzledi"

ŞEHRİN BİRÇOK NOKTASINDAN SERVİS HİZMETİ

Yetkililer, kurulacak dev ekranda millilerimize destek vermek isteyen vatandaşlar için şehrin birçok noktasından servis hizmeti verileceğini kaydetti.

Servis araçları Habib-i Neccar Kavşağı (Honda Kavşağı) ve Orhanlı Kavşağı olmak üzere iki farklı noktadan hareket edip belirlenen duraklardan yolcularını alarak HBB Yerleşkesi Amfi Tiyatro’ya gidecektir. Maç bitiminde ise servis araçları, aynı güzergahtan kalkış noktalarına dönecektir.

Ayrıca Hatay Büyükşehir Belediyesi Halk Otobüsleri Habib-i Neccar Kavşağı (Honda Kavşağı) Emlak Konutları Konteyner Kent güzergahından HBB Yerleşkesi Amfi Tiyatro alanına saat:20.30’dan maç başlama saatine kadar ücretsiz ring servisi yapacak, maç bitiminde ise aynı güzergahtan kalkış noktasına dönecektir.

Editör: Haber Merkezi